Ve Vyškově na Orlovně se turnaj zúžil jen na jeden zápas v důsledku odložení zápasů Sokola Bučovice. Pořádající Amor měl jednoduchou práci, jelikož se jednalo o souboj prvního a posledního týmu. Domácí střelci toho využili k vylepšení svého postavení v tabulce střelců branek.

Ve Vyškově na Stadionu měl pořádající Fifák možnost spravit si náladu po minulém mimořádně těžkém losu. Tentokrát uvítal týmy ze spodní poloviny tabulky a plně toho využil. Místní City hodně dlouho odolával a Fifák vlastně rozhodl až se tým City rozhodl hrát několik minut před koncem bez brankáře. Bučovští Orli naopak na Fifák vůbec nestačily, asi protože se vydali v předcházejícím zápase proti týmu City, který po boji porazily.

V Krásensku domácí tým nevyužil domácí prostředí, přestože proti druhému týmu tabulky dlouho vedl a hostující tým otočil výsledek až v druhém poločase. Lazoru asi hřiště v Krásensku nesedí, protože v zápase hostujících týmů nedokázal porazit tým ze středu tabulky, prostě jim to tam nepadalo, a nakonec o jeden gól prohráli. Orli z Vyškova se vytáhli i na domácí tým a překvapivě slavili zisk šesti bodů.

V Bučovicích potvrdily Kloboučky jarní obrat ve výkonech a nadále stoupají tabulkou. Marefy přehrávaly celkem jasně od počátku a byly mírně lepším týmem i v souboji s tabulkově třetím týmem Orlů. Podle papírových předpokladů skončil jen zápas pořádajících Orlů a týmem Marefy.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrály týmy Orli Vyškov, Fifák Nouzka Vyškov a Kloboučky.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A