V Bučovicích na ZŠ byl hlavním zápasem hned první pořádajícího Sokola a Fifáku. Tým hostů byl celý zápas lepší a tentokrát se mu dařilo převahu vyjádřit také brankově. Další dva zápasy byly odpočinkové a hrané spíše v tréninkovém tempu, zvláště Fifák chvílemi hrál jako by se Ježkovice měly porazit sami.

V Bučovicích na Gymnáziu byl hlavním zápasem až ten třetí. V prvních dvou Kozlany na soupeře nestačily a bylo vcelku brzy rozhodnuto o vítězích. Pak se hrálo Orelské derby. Domácí měli sice navrch, ale šancí nebylo příliš ani na jedné straně, oba týmy hrály spolehlivě dozadu a rozešly se zaslouženě remízou.

Ve Vyškově pořádal turnaj vedoucí tým tabulky, ale na hřišti to tentokráte vypadalo jinak. Amor v minulém ročníku utrpěl jen jednu porážku, a to až poslední hrací den od Lazoru. Oba týmy jako by zopakovaly stejný scénář. Amoru se odveta vůbec nepovedla, Lazoru se dařilo dobře bránit a současně efektivně útočit. Oba týmy pak pokračovaly v nastoleném režimu i v dalších zápasech. Vzešlo z toho další vítězství Lazoru a překvapivě také další prohra Amoru.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrály týmy Fifák Nouzka Vyškov a Lazor Vyškov.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A