Ve Vyškově na Stadionu za parkem hrál Lazor o šanci dostat na první místo pro zimování, protože dosud ztratil pouze jeden zápas. Jenže k zápasům nastoupil jen v základní sestavě pěti hráčů s prázdnou střídačkou, což bylo proti týmům z horní poloviny tabulky hodně odvážné, ale ne nereálné. V prvním zápase si pořádající tým vedl velmi dobře, vytvořil si tříbrankový náskok, který pak udržel s malou ztrátou až do konce. Ve druhém zápase se mu téměř podařilo totéž, v úvodu druhého poločasu získal opět tříbrankový náskok, ale v té době již hru pomalu ovládal Fifák a jen na skóre to dlouho nebylo znát. Fifák si totiž nezvykle hodně nepřesně přihrával, a navíc ne a ne překonat domácího gólmana. Střelecky se chytil až v poslední čtvrthodince a minutku před koncem dosáhl na tři body.

Ve Vyškově na Orlovně byl jasným favoritem pořádající tým. V pohodě rozdal dvouciferné příděly a vrátil se na první místo průběžné tabulky OP.

V Marefách domácí tým přehrál hosty z Krásenska, přestože jim v druhém poločase povolil výsledek přijatelně zkorigovat. Ve druhém zápase však narazil na Mouřínov, který se jako staronový účastník soutěže dříve pohyboval v horní polovině tabulky a ta spodní mu nevoní. Zápas byl rychlý a vyrovnaný, jenže v druhém poločase tým hostů postupně hru ovládl a nakonec jasně vyhrál.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrál jen Amor Vyškov.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A