Turnaj ve Vyškově na Stadionu byl odložen již před týdnem po dohodě všech účastníků. Turnaj na Orlovně ve Vyškově byl odložen těsně před výkopem pro nezpůsobilé hřiště po nočním silném dešti. Turnaj v Marefách se po nedávném odstoupení Sokola Ježkovice zúžil na jeden zápas. Navíc se hrál zápas odložený z 19.6., důvod byl stejný jako v Marefách, ale navíc se měl původně hrát v Ježkovicích.

V Marefách se hrálo velmi zajímavé a vyrovnané utkání. Domácí Marefy již několik let hrají na úrovni těsně pod medailovými místy v tabulce a Lazor v předešlých dvou sezónách tyto příčky obsadil a letos zatím potvrzuje stejné ambice. Marefy téměř celý zápas hrály vyrovnanou partii nejen herně ale i ve skóre. Tým hostů však přece jen lépe zvládl závěr zápasu a body potřebné k udržení kontaktu s čelem tabulky získal.

Odložený zápas z Ježkovic uspořádal tým Kozlany-Bohdalice v Bohdalicích již v pátek večer. Hostující tým City byl favoritem, ale domácí tým prokázal, že již nasbíral určité futsalové zkušenosti. Docela dlouho měl zápas dobře rozehrán, ale v závěru těsné vedení neudržel. Nicméně zisk prvního bodu je dobrým povzbuzením, jelikož je na úkor týmu dlouhodobě pobývajícím ve středu tabulky.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne nehrál žádný tým.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A