V Bučovicích měl být zkrácený turnaj, ale ten se rozpadnul. Jeden zápas se předehrál již v pátek a druhý byl odložen. Navíc se na stejném hřišti odehrál ve středu odložený zápas 10. kola z předchozí soboty. Takže nakonec trochu jinak, ale dva zápasy se hrály. V obou nastoupil domácí Sokol, jenže tomu se letos vůbec nedaří a opět dvakrát rozdal body hostům, jak ve středu Orlům, tak také v pátek týmu Maref.

V Bohdalicích tým Kozlan jako prvního soupeře přivítal souseda v tabulce, na nímž zaostával jen jeden bod, ale tentokrát narazil a již od počátku Orli navyšovali skóre, které v druhém poločase jen kontrolovali. Ve druhém zápase přivítal vedoucí Amor a zápas byl jen otázkou výše skóre. Ve třetím zápase se utkaly týmy z Vyškova Lazor a Orli. V prvním zápase tým Orlů přehrál domácí dobrou hrou, ale tady překvapil spíže obráceně a ve výsledku byl i tento zápas jen otázkou výše skóre.

Ve Vyškově by za normálních okolností byl Fifák favoritem, ale stále se ještě potýká s velkou marodkou. Zvláště chybí nejlepší týmový střelec a gólman. Oslabená sestava se snaží, ale chybí tomu dravost a aktivita ve hře dopředu a ve hře dozadu chybí gólman.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne nehrál žádný tým.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A