V sobotu 23.10. se hrál na Stadionu za parkem jen jeden zápas, jelikož týmu City Vyškov se den před zápasem z pracovních důvodů omluvilo několik hráčů a vedoucí týmu již nemohl reagovat jinak než souhlasem s kontumací jejich zápasů. Škoda. Takže se bohužel hrál jen zápas Fifáku s Orly Bučovice. Zápas skončil nefutsalovým, ale fotbalovým výsledkem 1:1. Napovídá o opatrné taktické hře obou soupeřů, kteří se velice dobře znají. Vlastně skoro každý rok se většinou mezi nimi rozhoduje o bronzových medailích. Na plichtě vydělal Lazor, který je definitivně okresním půlmistrem, Orli byli jediným týmem, který mohl Lazor dostihnout, ale jedině bez ztráty bodů.

V sobotu 30.10. pořádal Amor v areálu Orla poslední podzimní turnaj, ve kterém se hrálo o stříbrnou pozici právě mezi Amorem jako úřadujícím okresním přeborníkem a Orly z Bučovic, kteří před týdnem přišli o možnost hrát o post nejvyšší. Co se Orlům nepodařilo proti Fifáku, když byli mírným favoritem, to dokázali proti Amoru, který byl favoritem v tomto zápase. Domácí sice měli více ze hry, měli i dostatek šancí, ale hosté své šance zužitkovali lépe. Tím získali stříbrnou podzimní medaili a lepší výchozí pozicí do jarních zápasů, když ztrácí na Lazor jen dva body, kdežto Amor už bodů sedm.

Do úplného ukončení podzimu chybí odehrát jediný zápas mezi JČ Marefy a Vyškov City. Výsledek již neovlivní horní část tabulky, ale půjde jen o šestou příčku. Marefy mají dvě výhody, první bude domácí hřiště a druhá, že jim stačí neprohrát.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrál jen tým Orlů Bučovice.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A