Ve Vyškově na Stadiónu za parkem se hrál jediný úplný turnaj. Pořádajícím týmem byl Fifák, který nastoupil v téměř kompletní sestavě. Oběma hostujícím týmům nadělil dvouciferný příděl branek a v tabulce se dotáhnul na Mouřínov. Dvouciferné skóre nakonec dosáhnul také Mouřínov v souboji poražených týmů. Jen Kozlany nezískaly ani bod, když se projevilo, že na turnaj přijely ve značně oslabené sestavě.

Ve Vyškově na Orlech měly být také tři zápasy, ale lídr tabulky nedal dohromady ani zahajovací sestavu, hlavně díky velké marodce. Zápas s Amorem byl zkontumován a zápas s týmem Krásenska byl odložen. Nakonec se hrál jen zápas Amoru a Krásenska. Od počátku bylo jasné, kdo je favoritem a opět se zrodil dvouciferný výsledek. Amor se díky šesti bodům dotáhnul na Lazor a čelo tabulky se srovnalo do dvou bodů.

V Marefách se díky odstoupení týmu City Vyškov ze soutěže hrál jen jeden zápas domácích a Orlů z Vyškova. Vývoj byl více než poločas vyrovnaný, hlavně co se skóre týkalo, ale v průběhu druhého poločasu se domácí tým začal prosazovat i střelecky a málem se připojil k ostatním dvouciferným výsledkům.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrály týmy Amor Vyškov a Fifák Nouzka Vyškov.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A