Ve Vyškově na Stadionu za parkem byl v plánu jeden samostatný zápas a jeden klasický třízápasový turnaj. Ale letošní jaro se opět odkládalo a kontumovalo pro personální potíže některých týmů. V samostatném zápase měl Amor Kloboučky přivítat Kozlany-Bohdalice, jenže hosté den předem skrečovali. Tím Amor bezpracně ukončil sezónu, současně získal již nedostižný počet bodů a tím obhájil okresní prvenství na trůnu. To již po šesté v řadě.

Také turnaj na vedlejším hřišti byl ochuzen, odkládal se třetí zápas Lazor – Marefy. Pořádající Lazor byl suverénní na podzim, na jaře bojuje s personálními problémy a hraje už jen o stříbrnou pozici na bedně. Proti Fifáku, kterému se na jaře nedaří, vybojoval tři body s odřenýma ušima. Fifák byl zdatným soupeřem, ale následně na Marefy už nestačil fyzicky a zápas vypustil.

Ve Vyškově na Orlovně domácí tým překvapil favorizovaný Mouřínov a získal další tři body do tabulky. Podobně se dařilo Krásensku v souboji hostujících týmů. Třetí zápas již skončil bez překvapení podle postavení týmů v tabulce. Krásensko si tedy odvezlo nečekaných šest bodů.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrál jen tým FC Krásensko.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A