V Bučovicích se utkaly týmy, které se dlouhodobě umisťují v první pětce okresního přeboru. Černého Petra s nulou bodů získaly Marefy, které byly k bodům velmi blízko v obou zápasech. Oba prohrály 4:5 a zvláště ten první měly rozehraný velmi dobře, v prvním poločase byly efektivní, ale ve druhém poločase se role obrátily a jen trocha štěstíčka chyběla alespoň k jednomu bodu. Domácí tým Orlů začal oba zápasy prvními poločasy s nulou branek na svém kontě a výkon diametrálně zlepšil až ve druhých poločasech, ale na silný Amor to nakonec nestačilo. Přes vyrovnanost týmů byl favoritem Amor a očekávaných šest bodů získal jen velmi těsně a soupeře přehrál jen o jednu, resp. dvě branky.

Ve Vyškově na Orlech se utkaly týmy z konce tabulky. Domácí Orli a hostující Sokol prokázali větší futsalové zkušenosti oproti týmu Kozlan, který sice přijel ve slušné sestavě, ale obdržel dvakrát dvouciferný příděl branek. Kozlany zůstávají poslední bez zisku bodu. Třetí zápas Orlů a Sokolu pak skončil zaslouženě remízou.

Ve Vyškově na stadionu se hrálo o vedení průběžné tabulky okresní soutěže mezi Lazorem, který byl stále bez ztráty bodu a aktuálním vedoucím týmem Mouřínov, který měl jen jednu dvoubodovou ztrátu za remízu. Zápas byl vyrovnaný od počátku až do závěrečného hvizdu sudího. Lazor měl malinko více štěstíčka a získal plný počet bodů a pousnul se do čela tabulky. Mouřínovu pak připravilo těžké chvíle Krásensko, které sice zatím vyhrálo jen jeden zápas, ale porážky má jen s Amorem a Lazorem.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrály týmy Amor Vyškov a Lazor Vyškov. Hrací den se vyznačoval neobvykle vysokým poměrem vyrovnaných zápasů oproti vysokým výhrám, šest ku třem.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A