Ve Vyškově na Orlech se tentokrát utkaly první dva týmy tabulky. Domácí Amor měl na druhém místě na Lazor jen nepatrnou ztrátu o pár branek. První poločas se vyvíjel dobře pro hosty a vypadalo to pro ně podobně jako již několikrát v posledních ročnících okresního přeboru. Ale ve druhém poločase domácí tým vývoj utkání úplně otočil a ještě přidal několik branek navíc. Třetí tým, Orli, který byl tentokrát na svém hřišti v roli hostů se v tabulce už druhou sezónu pohybuje na chvostu. Nedařilo se mu ani tentokrát a schytal rekordní příděly tohoto ročníku. Amor se přehoupl do čela tabulky a vytvořil si velkou šanci na přezimování na čele.

V Bučovicích se dařilo domácímu Orlům, přestože byly všechny tři zápasy vyrovnané. Bez bodů naopak odjel překvapivě Mouřínov, který se nechal zaskočit Sokoly. Mouřínov po výborném průběhu podzimu nejspíše spadne do středu tabulky, kam se dotáhl Sokol.

V Bohdalicích se ani v posledních zápasech podzimu, a navíc na domácím hřišti domácí tým neprosadil. S Krásenskem sehrál téměř vyrovnaný zápas, ale na body to nestačilo. O úspěch dne se bojovalo mezi hosty. Dlouho to vypadalo na remízový výsledek, ale Marefy lépe zvládly závěr zápasu a odvezly si plný počet šesti bodů.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrály týmy Amor Vyškov, Orli Bučovice a JČ Marefy.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A