V Marefách měl domácí tým přivítat Lazor a Sokol, ale druhý zápas byl opět odložen. Favoritem zápasu byl sice tým hostů z Vyškova, ale domácím se hra vůbec nedařila a hostům právě naopak. Tak jednoznačný výsledek nikdo nečekal. Výhrou si Lazor zajistil zimován na druhé příčce tabulky se stejným počtem bodů jako první Amor Kloboučky.

V Krásensku byl favoritem hostující tým z Bučovic, ale domácí s hosty drželi krok více než poločas. Nakonec hosté druhý poločas vyhráli 4:0 díky zlepšení obranné činnosti. Ve druhém zápase se hrálo orelské derby. Vyškovský tým na technickou a kombinační hru favorita nestačil a jednoznačně podlehl. V souboji poražených týmů se utkaly sousedi z tabulky, ale čekalo se, že Krásensko využije domácí hřiště. Jenže se to nestalo a hostující tým si odvezl zasloužený bod.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrál tým Orli Bučovice. Tým Orlů si tímto turnajem zajistil zimování na třetím místě tabulky a doplnil trojku týmů, které se v posledních pěti letech pohybují na špici okresního přeboru.

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A