To už se několik ročníků nepodařilo. Dalším plusem byla velká část zápasů vyrovnaná a dramatická, no a těch deklasujících výsledků, kdy poražený tým obdržel 20 a více branek bylo méně, konkrétně tři. Podzimní tabulka je pomyslně rozdělena na tři části. Týmy na bedně jsou bodově vyrovnané, Amor a Lazor dělí jen vzájemný zápas a Orli jim šlapou na paty se zrátou pouhých tří bodů. Další dvojice s odstupem pěti bodů bude chtít potrápit první trojku a určitě se ještě nevzdávají boje alespoň o třetí příčku. Další týmy už mají odstup šesti a více bodů, ale v několika zápasech lepší týmy potrápily, ale bohužel bez zisku bodů. Takže se můžeme těšit na jarní část soutěže.

A jak polovinu soutěžního ročníku viděli zástupci prvních tří týmů.

Za Amor Kloboučky Vyškov Milan Ševčík: "Podzimní část máme za sebou. Určitě můžeme být spokojeni. Prohráli jsme pouze úvodní zápas s Mouřínovem, který nám moc nevyšel. Po zbytek sezóny jsme odehráli kvalitní zápasy podpořené zodpovědnou obranou. Jen škoda, že jsme některé turnaje měli problémy poskládat větší počet hráčů."

Za Lazor Vyškov Josef Lička: "Půlku sezóny máme za sebou, jsme radi, že jsme neměli žádné problemy s počty hráčů a na každý zápas se nás sešlo alespoň 5+1, což se nám už aspoň 10 let nestalo. Jediná prohra s Amorem nás mrzí, ale byla zcela zasloužená, oni hráli futsal a my zase jakysi paskvil, který nás ale baví. To je asi to o čem to tady je."

Za Orly Bučovice Rudolf Volec: "Podzimní část z našeho pohledu hodnotíme poměrně kladně. Vzhledem k dlouhodobějšímu problému s šířkou kádru jsme s 18 body a celkově třetím místem v tabulce spokojeni. Navíc se nám podařilo do týmu zapracovat nového, mladého hráče, což je pro náš tým rozhodně pozitivum. Za zmínku určitě stojí zápas s JČ Marefy, se kterými jsme v poločase 0:4 prohrávali, ale nakonec se nám po výborném výkonu v 2. půli podařilo zvítězit 5:4."