Ve Vyškově se hrál pouze jeden zápas, tým Klobouček se nedostavil. Pořádající tým a Sokol hrály dlouho vyrovnaně. Jenže hostům postupně docházely síly a Fifáku se dařily kombinace včetně zakončení. Výsledkem je nečekaně vysoká výhra.

V Habrovanech se potvrdily papírové předpoklady, když docela snadno City vyhrálo oba zápasy. Zajímavější pak byl souboj poražených týmů. V tabulce mají oba stejně bodů a dělí je jen skóre. Na hřišti pak bylo skóre stejné, takže se tabulka neměnila.

Do Maref přijel Amor a Lazor, očekávalo se, že domácí budou jen přihlížet velkému souboji hostů, ale Lazor nepřijel v optimální pohodě. Už v prvním zápase musel hodně bojovat o tři body. Pohodu si však přivezl Amor a oběma soupeřům nadělil dvouciferné příděly. Celý podzim tím završil bez ztráty bodu a stal se podzimním vítězem se slušným náskokem.

V Bučovicích si domácí Orli dohodli odložení vzájemného zápasu. Hostům z Kozlan pak nedali šanci na přijatelný výsledek. Ti tak stále čekají na první body do tabulky.

Úspěšně, tj. s plným počtem šesti bodů za dva vítězné zápasy hracího dne hrály týmy Fifák Nouzka Vyškov, Vyškov City a Amor Vyškov.

 

Výsledky zápasů, tabulku a následující kolo naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/100?competitionId=O1A

 

Střelce branek naleznete na

https://futsal.fotbal.cz/futsal/homepage/shooters/100?competitionId=O1A