Události 3.kola

Po třetím odehraném kole zůstal bez ztráty jen jediný celek MCE Slaný, který připravil úvodní porážku v soutěži Přelouči, a ještě na její palubovce, hostům pomohl i vlastenec. Ztratila také dosud 100% Příbram, která zachraňovala alespoň bod u slánského Hraslu. Dobřichovicím stačil první poločas na porážku Kralup, kterým se zatím vůbec nedaří bodovat. Brandýsek vyhrál na Stochově i když brzy hrál s náhradním gólmanem, hráčem z pole. Výsledkové probuzení Třebusic odneslo domácí Kladno. Pospíšil z MCE Slaný se osamostatnil na čele aktivity (jeho konkurent přeloučský Janecký nenastoupil) 11 (5+6). Také ve střelcích poodskočil třebusický Hink, má 8 zásahů.

Statistiky:

Také třetí kolo dopadlo lépe pro hostující celky v poměru 1 1 3. Na své palubovce vyhrály jen Dobřichovice a Hrasl si připsal jen jeden bod s Příbramí. Tentokrát se žádné brankové dostihy nekonaly, ve dvou utkáních shodně padlo 14 branek, Hrasl Slaný s Příbramí a Brandýsek se Stochovem. K utkáním nastoupilo celkem 87 hráčů (zatím rekord), nejvíce jich hrálo v utkání Přelouče s MCE Slaný, celkem 21, nejvíce hráčů nominovala tradičně Přelouč a to 12, nejméně jich nasadily Kladno, Brandýsek a Hrasl Slaný, jen 7 hráčů. Celkem bylo vstřeleno 59 branek (průměr na zápas 11,80), domácí jich vstřelili 25 (průměr na zápas 5,00), hosté se trefili 34x, což je nový rekord (průměr na zápas 6,80). První kolo sledovalo celkem opět 151 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do přeloučské haly, a to 55. Uděleno bylo celkem 13 žlutých karet (nový smutný rekord). Hrálo se slušně, bez vyloučení. Nejvíce akumulovaných faulů posbíraly Hrasl Slaný, Příbram, Brandýsek, MCE Slaný a Třebusice, celkem po 9, nejslušnějšími celky v této činnosti byly Stochov, Dobřichovice, Kralupy a Kladno, se 6 fauly. 

Slánský Hrasl si rozdělil doma body s příbramskou Vivou, domácí nakonec ztratili čtyřbrankové vedení po změně stran, hostům v úspěšné stíhačce pomohl i brankář hrající v poli, příbramský Kunc si vystřelil hattrick. Vyrovnané a korektně vedené utkání od obou týmů. V 1.poločase byli mírně lepší hosté, ale domácí byli nad míru produktivní. V 5 minutě se hostitel dostal do vedení Eichlerem, zanedlouho přidal pojistku Klusáček. Soupeř odpověděl jedinou trefou Hausleitnerem, ale v závěru poločasu ještě dvakrát inkasoval, mezi střelce se zapsali brankář Dlouhý a Kuba, a tak lídr soutěže šel do poločasové přestávky s tříbrankovým mankem. Po změně stran začali hrát hosté s pěti hráči v poli, a brzy snížili Zykánem. Vzápětí však domácí dvěma slepenými góly Kuby a Pešky soupeři utekli o čtyři branky. Ani tento nepříznivý stav hosty nezlomil, během 6 minut se trefili hned čtyřikrát, a po půlhodině bylo vyrovnáno, postupně se trefil Kunc, podruhé Hausleitner, Drašnar a podruhé Kunc. 8 minut před koncem vrátil vedení domácím kapitán Peška svým druhým zásahem, ale poslední slovo měli hosté, kdy Kunc trefil svůj hattrick i konečnou, celkem spravedlivou remízu. Hrasl Slaný si odmazal nulu na svém kontě, ale defacto v tomto kole přišel o další dva body, jediný, kdo pravidelně boduje je kapitán Peška 4+0. Příbram zachraňovala bod v závěru, má také jednoho hráče, který pravidelně sbírá body v aktivitě, Hausleitnera 5+1, nejlepším střelcem je Kunc L., který ve dvou vystoupeních vstřelil 7 branek.

Brandýsek si veze všechny body ze Stochova, i přes počáteční smůlu, v podobě brzkého zranění gólmana, hostitelský celek přestřílel, pomohl si i dlouhou power-play, snaha domácího celku v závěru přinesla již jen snížení. Pro hosty utkání začalo velice smolně, již po 4 minutách hry musel pro zranění (natažený sval na noze) opustil stochovskou palubovku Janjič, ale náhradní gólman hráč z pole, Vokoun ho plnohodnotně zastoupil. Hosté byli lepší a po zásluze se také dostali do vedení. Nejprve otevřel skóre v 8 minutě Houha, zanedlouho navýšil vedení Kroc P. Domácí sice snížili kontaktní brankou Šmolíka, ale v té samé minutě inkasovali potřetí od Tomana. V závěru první půle domácí ještě jednou snížili Hejdou, ale hosté stihli kontrovat druhou trefou Tomana a šli tak do druhé části hry s dvoubrankovým náskokem. Po přestávce se hosté často uchylovali k power-play, která jim přinesla navýšení vedení, trefil se náhradní brankář Vokoun, Kroc L. a pětibrankový rozdíl vystřelil Steinbauer. Soupeř odpověděl jen druhou trefou Hejdy, hosté po půlhodině hry přidali osmou branku Krocem L. Hra power-play poté však hostům přestala vycházet, domácí se dostávali často do brejků a třemi góly snížili hrozivé manko. Stíhačku začal Dolák, přidal se Placák a Majer z 10mPK, na body to však nestačilo. Brandýsek si připsal druhou výhru, stále má tři hráče, kteří mají 100 % bodovou aktivitu, Toman 3+4, Kroc P. 2+4 a Kroc L. 4+1. Stochov poprvé doma prohrál a zůstává na třech bodech, má dva hráče, kteří pravidelně bodují, Schönera 2+3 a Majera 1+4.

Souboj dvou neporažených celků ovládlo slánské MCE, které připravilo domácím přeloučským Mazákům první porážku v soutěži, dlouho vyrovnané utkání, ale jeho závěr domácí nezvládli, nedali několik loženek a přišel trest od soupeře, k výhře soupeře přispěli i vlastencem. Utkání dvou dosud 100 % celků bylo zcela vyrovnané, obě mužstva se střídala ve vedení, nakonec rozhodla daleko lepší koncovka hostů v posledních minutách utkání. Byli to hosté, kteří jako první měnili skóre, hned ve 2 minutě se prosadil Volf. Radost hostům však vydržela jen minutu, než vyrovnal Sůra. To však nebylo ještě od hostitele vše, vzápětí ho poslal do vedení Březina. Na tahu byl soupeř a ten také dokázal vyrovnat Nyklem. Do poločasové přestávky nakonec odešli spokojenější hosté, kdy jim pomohl vlastenec domácích. Po změně stran se dlouho skóre neměnilo, až 5 minut před koncem domácí srovnali stav Hajnem. Domácí začali pomalu přebírat zápas do svých nohou, zrazovalo je však proměňování vyložených šancí, což je nakonec stálo všechny body. Hosté je v závěru potrestali dvěma góly, vedení jim vrátil Nykl a pojistku ještě přidal v poslední minutě Pospíšil. MCE Slaný zůstává samo v čele bez ztráty, může se spolehnout na dva hráče, oba pravidelně střílí góly a sbírají asistence, Volf 5+4 a Pospíšil 5+6. Přelouč nezvládla koncovku a poprvé podlehla, jediným hráčem, který pravidelně boduje je Hajn 3+2, nejlepším střelcem je po dvou startech Sůra s 5 góly.

Dobřichovický Sokol přehrál na domácí palubovce zatím tápající Kralupy, zejména díky lepší koncovce v první části hry, která rozhodla o osudu tohoto utkání, Seidler si vystřelil hattrick, pozdní finiš hostů po přestávce přinesl již jen snížení. Herně poměrně vyrovnané utkání rozhodla produktivita domácích hráčů v první části hry. Hostitel udeřil hned v úvodní minutě Radou L. Na tuto branku sice hosté dokázali rychle zareagovat vyrovnávací brankou Tetivy, ale další šance v prvním poločase již neproměňovali. Domácí si rychle vzali vedení zpět Siedlerem, a postupně ho navyšovali až na rozdíl pěti branek, 2x se prosadil Obermajer, svoji druhou trefu stihl Rada L. a mezi střelce se zapsal také Plzák. S tímto luxusním náskokem šli domácí do druhého poločasu. Ten sice začali lépe hosté, když dvěma góly od Karase a Koláčka L. trochu stáhli gólové manko, ale domácí drama nepřipustili, Seidler přispěchal se dvěma zásahy, čímž si zkompletoval svůj hattrick a potvrdil výhru hostitelského celku. V závěru hosté ještě kosmeticky upravili nepříznivý stav zásahy Moravce a Koláčka L., ale na body to nestačilo. Dobřichovice mají druhou výhru v řadě, která stačí na třetí místo tabulky, má také dva pravidelné střelce, Obermajer 5+1 a Rada L. 7+2. Kralupy zatím výsledkově tápou, tentokrát se do role nahrávače pasoval Vymětalík, ale body to nepřineslo, právě on a Moravec jsou zatím 100 % v bodové aktivitě, Vymětalík 3+6 a Moravec 3+4.

Třebusický PK se probudil a odnesl to na své palubovce kladenský Brazil, hosté měli zejména po změně stran daleko lepší střeleckou mušku, Hink si vystřelil hattrick, za to hostitel se v koncovce hodně trápil, vstřelil jen čestný úspěch. Hosté byli od začátku herně lepší, jejich postavení v tabulce bez bodů začalo být alarmující, ale nyní diktovali tempo a měli i územní převahu. Jako správný kapitán hostů Hink otevřel skóre hned ve 2 minutě. Další šance hosté zahazovali, až to vzal na sebe Šerák M., který dvěma góly do přestávky zajistil svému celku potřebný klid. Také úvod druhé části vyšel hostům, Hink si dvěma góly zkompletoval hattrick. Domácí odmazali nulu na svém kontě až po půlhodině hry Dlouhým, v závěru však ještě čtyřikrát inkasovali a nebyli daleko od nepopulární desítky, po dvou brankách vstřelili Fedrhanc a Kubín M. ml. Třebusice odskočily ze dna tabulky, má dva pravidelné střelce, Hinka 8+1 a Fedrhance 4+4, body v aktivitě pravidelně sbírá i Šerák R. 1+5. Kladno prohrálo podruhé za sebou a zůstává na třech bodech, jediný, kdo je 100 % v bodové aktivitě je Dlouhý 2+2.

Střelci kola se stali s hattricky Kunc L. z Příbrami, Seidler Z. z Dobřichovic a Hink J. z Třebusic. Nejlepšími asistenty, nahrávali celkem na 3 branky, byli Šerák R. z Třebusic, Vymětalík V. z Kralup a Drašnar O. z Příbrami.  

Statistiky:  

čekatelé: Kralupy – 12 branek do osmnáctistovky, 14 sezóna, Zlata R. (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 8 sezóna. Moravec L. (Kralupy) - 2 branky do dvoustovky, 14 sezóna, Mára M. (Kralupy) – 3 branky do stovky, 14 sezóna, Kunc L. (Příbram) – 3 branek do stovky, 4 sezóna

Sestava 3.kola:

Dlouhý M. (Hrasl Sl) – Hink J. (Třebusice) 2x, Seidler Z. (Dobřichovice), Kunc L. (Příbram) 2x, Toman M. (Brandýsek)

O1A0301 Hrasl Slaný - FK Viva Příbram 7 : 7 (4 : 1)

Rozhodčí: Stádník Vladimír, Svoboda Richard Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 8. 11. 2019 Výkop: 19:15 AF: D 4/4 – H 4/4 Fair-play (trestné body): D 13 – H 10
Branky (asistence): 5. Eichler Tomáš (Procházka David), 9. Klusáček Petr (Procházka David), 18. Dlouhý Michal, 19. Kuba Ondřej (Klusáček Petr), 22. Peška Jan (Landvojtovič Vít), 23. Klusáček Petr, 32. Peška Jan (Eichler Tomáš) - 10. Hausleitner Jakub, 21. Zykán Jan (Drašnar Ondřej), 23. Kunc Luboš, 25. Hausleitner Jakub (Branžovský Marek), 28. Drašnar Ondřej (Branžovský Marek), 30. Kunc Luboš (Drašnar Ondřej), 36. Kunc Luboš (Drašnar Ondřej)
ŽK: Klusáček Petr - Riegel Jan, Drašnar Ondřej
Hrasl Slaný: Dlouhý Michal, Peška Jan, Kuba Ondřej, Procházka David, Klusáček Petr, Landvojtovič Vít, Eichler Tomáš
FK Viva Příbram: Branžovský Marek, Zykán Jan, Riegel Jan, Kunc Luboš, Trefný Josef, Šperer Josef, Hausleitner Jakub, Drašnar Ondřej, Beneš Lukáš Nejlepší hráči: Dlouhý M. (Hrasl Sl), Drašnar O. (Příbram), Landvojtovič V. (Hrasl Sl)

O1A0302 FK Stochov - Futsal Club Brandýsek 6 : 8 (2 : 4)

Rozhodčí: Polák Ivo, Orálek Kamil Diváků: 30 Místo konání: SH Stochov Datum konání: 9. 11. 2019 Výkop: 20:15 AF: D 3/3 – H 2/7 Fair-play (trestné body): D 8 – H 13
Branky (asistence): 16. Šmolík David (Schöner Pavel), 17. Hejda Marek (Schöner Pavel), 27. Hejda Marek (Majer Jiří), 29. Dolák Lukáš (Hejda Marek), 31. Placák Štěpán (Majer Jiří), 37. Majer Jiří - 8. Houha Lukáš (Kroc Patrik), 12. Kroc Patrik (Houha Lukáš), 16. Toman Matěj (Kroc Patrik), 20. Toman Matěj (Kroc Lukáš), 24. Vokoun Martin (Houha Lukáš), 27. Kroc Lukáš (Toman Matěj), 28. Steinbach Vojtěch, 29. Kroc Lukáš (Toman Matěj)
ŽK: Hejda Marek - Houha Lukáš, Steinbach Vojtěch
FK Stochov: Kabele Petr, Dolák Lukáš, Schöner Pavel, Jungmann Štefan, Hejda Marek, Šmolík David, Placák Štěpán, Majer Jiří, Janouš Jan
Futsal Club Brandýsek: Janjič Aleksandar, Kroc Patrik, Toman Matěj, Kroc Lukáš, Vokoun Martin, Houha Lukáš, Steinbach Vojtěch Nejlepší hráči: Toman M. (Brandýsek), Hejda M. (Stochov), Kroc L. (Brandýsek)

O1A0303 FC Mazáci Přelouč - MCE Slaný 3 : 5 (2 : 3)

Rozhodčí: Vala Luboš, Trlida Zdeněk Diváků: 55 Místo konání: SH Přelouč Datum konání: 9. 11. 2019 Výkop: 19:30 AF: D 3/4 – H 4/5 Fair-play (trestné body): D 9 – H 13
Branky (asistence): 3. Sůra Jan (Rokyta Vojtěch), 5. Březina Milan (Vančura Václav), 25. Hajn David - 2. Volf Libor (Pospíšil Miroslav), 11. Nykl Michal (Volf Libor), 14. vlastní, 29. Nykl Michal (Pospíšil Miroslav), 40. Pospíšil Miroslav (Nykl Michal)
ŽK: Vančura Václav - Pustai Simon, Nykl Michal
FC Mazáci Přelouč: Marek Jiří, Sůra Jan, Hajn David, Novák Jakub, Březina Milan, Vančura Václav, Jedlička Martin, Cápay Libor, Rokyta Vojtěch, Dlask Daniel, Jirka Michal, Machačný Luboš
MCE Slaný: Pustai Simon, Volf Libor, Pospíšil Miroslav, Beneš Adam, Žahour Martin, Kalous Lukáš, Nykl Michal, Říčka Jiří ml., Matoušek Petr Nejlepší hráči: Nykl M. (MCE Sl), Sůra J. (Přelouč), Volf L. (MCE Sl)

O1A0304 TJ Sokol Dobřichovice - AFC Kralupy 8 : 5 (6 : 1)

Rozhodčí: Laštovička Stanislav, Velebil Tomáš Diváků: 16 Místo konání: SH BIOS Dobřichovice Datum konání: 8. 11. 2019 Výkop: 20:00 AF: D 1/5 – H 3/3 Fair-play (trestné body): D 8 – H 6
Branky (asistence): 1. Rada Lukáš (Rada Jan), 3. Seidler Zdeněk (Rada Lukáš), 8. Obermajer Ladislav (Plzák Michal), 9. Rada Lukáš (Černý Daniel), 11. Plzák Michal, 13. Obermajer Ladislav (Plzák Michal), 26. Seidler Zdeněk (Onderka Adam), 27. Seidler Zdeněk - 2. Tetiva Martin (Vymětalík Vladimír), 24. Karas Roman (Moravec Lukáš), 25. Koláček Libor (Vymětalík Vladimír), 36. Moravec Lukáš (Bednárik Jan), 38. Koláček Libor (Vymětalík Vladimír)
ŽK: Černý Daniel - 0
TJ Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Onderka Adam, Halenka Jakub, Obermajer Ladislav, Černý Daniel, Rada Lukáš, Seidler Zdeněk, Plzák Michal, Rada Jan
AFC Kralupy: Horkavý Milan, Koláček Libor, Tetiva Martin, Koláček Tomáš, Kaňka Jan, Karas Roman, Moravec Lukáš, Vymětalík Vladimír, Bednárik Jan Nejlepší hráči: Seidler Z., (Dobřichovice), Vymětalík V. (Kralupy), Obermajer L. (Dobřichovice)

O1A0305 FC Brazil Kladno - PK Třebusice 1 : 9 (0 : 3)

Rozhodčí: Kalík Michal, Laštovička Stanislav Diváků: 40 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 10. 11. 2019 Výkop: 20:15 AF: D 3/3 – H 5/4 Fair-play (trestné body): D 10 – H 11
Branky (asistence): 31. Dlouhý Pavel (Čampulka David) - 2. Hink Jaroslav (Fedrhanc Adam), 12. Šerák Martin (Fedrhanc Adam), 18. Šerák Martin (Šerák Radek), 22. Hink Jaroslav (Šerák Radek), 27. Hink Jaroslav, 32. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav), 36. Kubín Martin ml. (Šerák Radek), 38. Fedrhanc Adam (Šerák Martin), 40. Kubín Martin ml. (Kala Lukáš)
ŽK: Neumann Radislav, Zelenka Martin - Fedrhanc Adam
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Neumann Radislav, Zelenka Martin, Havlíček Robin, Čampulka David, Cikánek Dominik, Dlouhý Pavel
PK Třebusice: Měkota Ondřej, Hink Jaroslav, Kala Lukáš, Fedrhanc Adam, Šerák Martin, Šerák Radek, Šulc Kryštof, Šulc Richard, Kubín Martin ml. Nejlepší hráči: Hink J., Šerák M., Fedrhanc A. (všichni Třebusice)