Události 4.kola

Po čtvrtém odehraném kole drží neporazitelnost jen slánské MCE, které po přestávce přehrálo Dobřichovice. Obhájce z Příbrami doma trochu nečekaně podlehl Třebusicím, ale doplatil na úzký a netradiční kádr. Druhý dvouciferný výsledek v soutěži se urodil ve Slaném, kde Hrasl nadělil nováčkovi ze Stochova 14 branek, 6 gólové představení kapitána Pešky. Brandýsek dokázal otočit nepřiznivý stav s Přeloučí na své palubovce až drtivým závěrem. První výhru mají Kralupy, které přehrály Kladno, to však trestuhodně zklamalo v koncovce. Do čela aktivity se již dostal třebusický kanonýr Hink 14 (11+3), který vede i tabulku střelců.

Statistiky:

Čtvrté kolo ovládly domácí celky v poměru 4 0 1. Venku uspěly jen Třebusice v Příbrami. Dvouciferný výsledek, druhý v soutěži, se urodil u slánského Hraslu, který dal předčasnou nadílku nováčkovi ze Stochova v podobě 14 branek, v tomto utkání také padlo nejvíce branek, a to 18. K utkáním nastoupilo celkem 84 hráčů (zatím nejméně), nejvíce jich hrálo v utkání MCE Slaný s Dobřichovicemi, celkem 19, nejvíce hráčů nominovaly Kralupy, MCE Slaný a Přelouč a to po 10, nejméně jich nasadila Příbram, jen 6 hráčů. Celkem bylo vstřeleno rekordních 62 branek (průměr na zápas 12,40), domácí jich vstřelili 37 (průměr na zápas 7,40), hosté se trefili 25x (průměr na zápas 5,00). První kolo sledovalo celkem jen 120 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do kralupské haly, a to 40. Uděleno bylo celkem 10 žlutých karet. Jediným vyloučeným hříšníkem byl přeloučský Novák. Nejvíce akumulovaných faulů posbíral Stochov, celkem 11, nejslušnějším celkem v této činnosti byl Brandýsek, s pouhými 3 fauly.

Třebusické PK nabírá loňskou formu, veze si všechny body od příbramské Vivy, nekompletní hostitel mu nestačil hlavně střelecky po změně stran, kromě 14 branek byla ještě celkem 7x trefená branková konstrukce, hattricky na obou stranách. Utkání bylo dlouho vyrovnané s množstvím neproměněných šancí domácího mužstva, které do přestávky celkem 4x trefilo třebusickou konstrukci branky. Úvodní část utkání byla ve znamení duelu domácího kanonýra Řezáče, který si během 8 minut vystřelil čistý hattrick a třebusických hráčů Kubína, Hinka a Šulce R. Přestávka přinesla spravedlivý remízový stav, domácí měli jediného hráče na střídání, soupeř jen o jednoho více. Ve druhé části hry se hosté střelecky podstatně zlepšili, velice brzy je poslal do vedení kapitán Hink, po půlhodině hry přidal pojistku Šerák M. Domácí se ihned trefili kontaktní branku Branžovským, ale hosté dostali výhodu penalty, kterou proměnil Hink, čímž si zkompletoval hattrick. V samotném závěru hosté ještě potvrdili svoji výhru dalšími třemi góly od Šeráka M., Šeráka R. a Kubína. Domácí kontrovali jedinou trefou Kunce. Hosté po přestávce navíc 3x trefili konstrukci příbramské branky. Třebusice po rozpačitém začátku sezóny vyhrály podruhé za sebou a posouvají se tabulkou, pravidelným střelcem je Hink, 100 % v bodové aktivitě je také Šerák R. Příbramská porážka po dlouhé době, na které se podepsal nekompletní, a i trochu netradiční kádr, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Kunc L. 11 (8+3).

Kralupské AFC se dočkalo první výhry, když doma přehrálo kladenský Brazil, domácím na zisk všech bodů stačily pouhé 2 minuty, kladenské potopila nemohoucnost v zakončení. Hosté byli lepším celkem, ale ta koncovka. Sice se dostali po čtvrthodině hry vedení Dlouhým, ale další minuty patřili hostiteli, který třemi slepenými góly strhl vedení na svoji stranu, vyrovnání připravil Moravec a poté se dvakrát trefil kanonýr Vymětalík. Trápení hostů v zakončení pokračovalo celé utkání, dokázali jen ve druhé části hry snížit Zelenkou, ve zbylých 15 minutách hry se již diváci další změny skóre nedočkali. Kralupy se touto trochu darovanou výhrou odpoutaly ode dna tabulky, Moravec 4 +4 s Vymětalíkem 5+6 zůstávají 100 % v bodové aktivitě. Kladno má již třetí porážku v řadě (hrálo ale jen jednou doma a třikrát venku) a spadlo na poslední místo, jediný, kdo pravidelně sbírá body v aktivitě je Dlouhý 3+2.  

Slánské MCE zvládlo v domácím prostředí lépe druhý poločas s dobřichovickými Sokoly a drží si neporazitelnost, zvýšená aktivita po změně stran, kombinační a důrazná hra na soupeře platily, dvougólový střelci na obou stranách, na druhý trhák již hosté neodpověděli. Hrálo se naprosto vyrovnané utkání, oboustranně ofenzivní futsal. Hned v úvodní minutě dal o sobě vědět hostující kanonýr Obermajer. Radost hostů z vedení měla ale krátké trvání, vyrovnání zařídil Beneš. Domácí se poprvé dostali vedení po 5 minutách hry Nyklem, soupeř sice bleskově zareagoval druhou trefou Obermajera, ale následná tří minutovka patřila hostitelskému celku, Nykl se prosadil podruhé, dvě branky přidal Volf a rázem svítilo na ukazateli skóre 5:2. V závěrečné čtvrtině první půle ale hosté zabrali a dvěma góly Rady L. a jednou trefou Štědroňského zařídili nerozhodný poločasový stav. Po změně stran domácí na svého soupeře vlítli a nátlakovou hrou si připravili další vedení, mezi střelce se zapsali Zíma s Kalousem. Hostům jako by zvlhl střelecký prach, a tak domácí si navyšovali vedení, osmou branku vstřelil opět Zíma a tři minuty před koncem se trefil také Žahour. Hosté stihl ve druhém poločase jedinou branku od svého kapitána Plzáka, ale to na body nemohlo stačit. MCE Slaný pokračuje bez ztráty bodu, podruhé bylo blízko dvouciferné výhře, pravidelným střelcem je Volf 7+4, body z každého utkání má Pospíšil 5+7. Dobřichovice po první venkovní prohře zůstávají na 6 bodech, také mají dva pravidelné střelce i sběratele bodů v aktivitě, Obermajera 7+2 a Radu L. 9+2.

Ve vyrovnaném duelu se nakonec z výhry radoval domácí Brandýsek, hosté z Přelouče ještě 5 minut před koncem vedli, ale závěr nezvládli, domácí stihli během dvou minut totální obrat, hosté kromě bodů přišli i o brzy vyloučeného Nováka. Zajímavé utkání bylo plné pěkných akcích na obou stranách. Lépe do utkání vstoupili domácí, které již ve 2 minutě poslal do vedení Toman. S tím se ale nesmířil přeloučský kanonýr Janecký, který po čtvrthodině hry dvěma slepenými góly strhl vedení na stranu hostí. Vedení však hostům vydrželo jen minutu, o vyrovnání se postaral Houha a tak se šlo do poločasové přestávky za nerozhodného stavu. Začátek druhého dějství vyšel lépe hostům, do opětovného vedení se dostali Čadou a brzy pojistku přidal Vančura. To však bylo v koncovce od hostů vše, vedení neudrželi, v poslední části hry inkasovali celkem čtyři branky a bylo rozhodnuto. Nejprve se do kontaktu dostal hostitel trefou Holuba, pět minut před koncem srovnal Houha a vítěznou branku trefil Kroc P. Vítězství potvrdil ještě šestým gólem Toman. Brandýsek má třetí výhru v řadě a je již druhý, hned tři hráči jsou pravidelnými sběrateli bodů, Toman 5+5, Kroc P. 3+6 a Kroc L. 4+2. Přelouč nesupěla podruhé za sebou a zůstává na 6 bodech, jediný, kdo bodoval ve všech odehraných utkáních je Hajn 3+3.   

Slánský Hrasl si na své palubovce smlsl na Stochovu 14 góly, domácí školili svému soupeře ve všech činnostech, kombinační hře, obraně, sehranosti i přesné střelbě. Hosté zvládli jen úvod utkání, kdy se ve 3 minutě dostali do vedení Novotným, ale to bylo prakticky vše. K obratu zavelel brzy dvěma góly Kuba, který začal se svým kapitánem vzájemný střelecký souboj prvního poločasu, ve 20 minutě byl stav Peška 4+1, Kuba 3+2. Do poločasové přestávky šli tak domácí s luxusním šestibrankovým vedením. Ani ve druhé části hry hostitel svého soupeře nešetřil a opět mu připravil 7 branek. Vše začal svoji pátou trefou Peška, mečbol na desítku pro Landvojtoviče V. připravil Klusáček. Hosté kontrovali jedinou brankou Dolákem. Závěrečná desetiminutovka přinesla šestou trefu Peškovi, čtvrtý zásah Kuby, podruhé se trefili ještě Klusáček a Landvojtovič V. Hosté kosmeticky mírnili porážku druhou brankou Novotného a Doláka, který se prosadil také podruhé. Konec utkání byl pro hosty vysvobozením, citelně jim chyběl kanonýr Jungmann. Hrasl Slaný si připsal první výhru a napravil si tak nepodařený úvod sezóny, pravidelně střílí i boduje kapitán Peška 10+1. Nováček ze Stochova má třetí porážku v řadě a klesl na předposlední místo, již nemá nikoho, kdo by pravidelně sbíral body.

Střelcem kola se stal se 6 góly kapitán slánského Hraslu Peška J. Nejlepšími asistenty, nahrávali celkem na 4 branky, byli také hráči Hraslu Slaný, Kuba O. a Klusáček P.  

Statistiky:  

čekatelé: Kralupy – 9 branek do osmnáctistovky, 14 sezóna, Zlata R. (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 8 sezóna. Moravec L. (Kralupy) - 1 branka do dvoustovky, 14 sezóna, Mára M. (Kralupy) – 3 branky do stovky, 14 sezóna, Kunc L. (Příbram) – 2 branky do stovky, 4 sezóna, Šerák R. (Třebusice) – 10 branek do stovky, 9 sezóna

Sestava 4.kola:

Prosický J. (Kralupy) – Peška J. (Hrasl Sl), Kuba O. (Hrasl Sl), Řezáč F. (Příbram), Hink J. (Třebusice) 3x

O1A0401 FK Viva Příbram - PK Třebusice 5 : 9 (3 : 3)

Rozhodčí: Kopic Miloslav, Peták Jan Diváků: 20 Místo konání: SH Příbram Datum konání: 16. 11. 2019 Výkop: 20:15 AF: D 3/3 – H 3/5 Fair-play (trestné body): D 10 – H 10
Branky (asistence): 5. Řezáč Filip (Kočí Aleš), 12. Řezáč Filip (Kunc Luboš), 13. Řezáč Filip (Kočí Aleš), 30. Branžovský Marek (Kočí Aleš), 39. Kunc Luboš (Řezáč Filip) - 7. Kubín Martin (Šulc Kryštof), 14. Hink Jaroslav, 17. Šulc Richard, 21. Hink Jaroslav (Šerák Radek), 29. Šerák Martin, 34. Hink Jaroslav, 35. Šerák Martin (Hink Jaroslav), 36. Šerák Radek, 40. Kubín Martin (Hink Jaroslav)
ŽK: Kunc Luboš, Kočí Aleš - Kubín Martin
FK Viva Příbram: Holan Martin, Kunc Luboš, Malý Martin, Kočí Aleš, Řezáč Filip, Branžovský Marek
PK Třebusice: Měkota Ondřej, Hink Jaroslav, Šulc Kryštof, Šerák Martin, Šerák Radek, Kubín Martin, Šulc Richard Nejlepší hráči: Řezáč F., Kočí A. (oba Příbram), Hink J. (Třebusice)

O1A0402 AFC Kralupy - FC Brazil Kladno 3 : 2 (3 : 1)

Rozhodčí: Černý Martin, Zlatník Jakub Diváků: 40 Místo konání: SH Kralupy Datum konání: 17. 11. 2019 Výkop: 18:45 AF: D 5/5 – H 2/2 Fair-play (trestné body): D 10 – H 4
Branky (asistence): 14. Moravec Lukáš, 15. Vymětalík Vladimír, 16. Vymětalík Vladimír (Koláček Libor) - 13. Dlouhý Pavel (Kořínek Libor), 25. Zelenka Martin (Kořínek Libor)
AFC Kralupy: Prosický Jaroslav, Vymětalík Vladimír, Koláček Libor, Moravec Lukáš, Kaňka Jan, Sobotka Jiří, Tetiva Martin, Bednárik Jan, Koláček Tomáš, Karas Roman
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Neumann Radislav, Zelenka Martin, Dvořák Josef, Havlíček Robin, Guláš Josef, Dlouhý Pavel, Kořínek Libor Nejlepší hráči: Prosický J. (Kralupy), Kořínek L. (Kladno), Vymětalík V. (Kralupy)

O1A0403 MCE Slaný - TJ Sokol Dobřichovice 9 : 6 (5 : 5)

Rozhodčí: Svoboda Richard, Stádník Vladimír Diváků: 25 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 15. 11. 2019 Výkop: 19:15 AF: D 3/4 – H 4/5 Fair-play (trestné body): D 9 – H 13
Branky (asistence): 3. Beneš Adam (Nykl Michal), 5. Nykl Michal, 6. Nykl Michal (Maroušek Jan), 7. Volf Libor (Zíma Tomáš), 9. Volf Libor (Zíma Tomáš), 22. Zíma Tomáš, 23. Kalous Lukáš (Nykl Michal), 30. Zíma Tomáš (Beneš Adam), 37. Žahour Martin (Zíma Tomáš) - 1. Obermajer Ladislav (Štědronský Martin), 6. Obermajer Ladislav (Plzák Michal), 15. Rada Lukáš (Geissler Jiří), 16. Štědronský Martin (Silbernágl Martin), 20. Rada Lukáš (Velebil Václav), 38. Plzák Michal (Obermajer Ladislav)
ŽK: Kalous Lukáš - Halenka Jakub, Velebil Václav
MCE Slaný: Pustai Simon, Volf Libor, Pospíšil Miroslav, Beneš Adam, Zíma Tomáš, Žahour Martin, Kalous Lukáš, Maroušek Jan, Nykl Michal, Říčka Jiří ml.
TJ Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Plzák Michal, Černý Daniel, Obermajer Ladislav, Rada Lukáš, Halenka Jakub, Velebil Václav, Štědronský Martin, Silbernágl Martin Nejlepší hráči: Nykl M. (MCE Sl), Obermajer L. (Dobřichovice), Volf L. (MCE Sl)

O1A0404 Futsal Club Brandýsek - FC Mazáci Přelouč 6 : 4 (2 : 2)

Rozhodčí: Navrátilová Pavla, Chadima Miroslav Diváků: 10 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 15. 11. 2019 Výkop: 20:15 AF: D 2/1 – H 2/2 Fair-play (trestné body): D 7 – H 10
Branky (asistence): 2. Toman Matěj (Houha Lukáš), 17. Houha Lukáš (Kroc Lukáš), 31. Holub Vojtěch (Kroc Patrik), 35. Houha Lukáš (Kroc Patrik), 36. Kroc Patrik (Toman Matěj), 37. Toman Matěj (Houha Lukáš) - 15. Janecký Josef (Vančura Václav), 16. Janecký Josef (Čada David), 25. Čada David (Hajn David), 28. Vančura Václav
ŽK: Vokoun Martin, Houha Lukáš - Marek Jiří ČK: 0 - Novák Jakub
Futsal Club Brandýsek: Vokoun Martin, Kroc Patrik, Toman Matěj, Kroc Lukáš, Hora Petr, Houha Lukáš, Holub Vojtěch, Čížek Jakub
FC Mazáci Přelouč: Marek Jiří, Machačný Luboš, Hajn David, Novák Jakub, Březina Milan, Vančura Václav, Janecký Josef, Čada David, Rokyta Vojtěch, Jedlička Martin Nejlepší hráči: Janecký J. (Přelouč), Houha L., Vokoun M. (oba Brandýsek)

O1A0405 Hrasl Slaný - FK Stochov 14 : 4 (7 : 1)

Rozhodčí: Říha Jaroslav, Bázler Jiří Diváků: 25 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 15. 11. 2019 Výkop: 20:45 AF: D 2/2 – H 5/6 Fair-play (trestné body): D 4 – H 13
Branky (asistence): 5. Kuba Ondřej, 6. Kuba Ondřej (Landvojtovič Vít), 7. Peška Jan (Kuba Ondřej), 16. Peška Jan, 17. Kuba Ondřej (Peška Jan), 18. Peška Jan (Klusáček Petr), 19. Peška Jan (Kuba Ondřej), 23. Peška Jan (Kuba Ondřej), 25. Klusáček Petr (Landvojtovič Vít), 30. Landvojtovič Vít (Klusáček Petr), 31. Peška Jan (Kuba Ondřej), 32. Kuba Ondřej (Procházka David), 38. Landvojtovič Vít (Klusáček Petr), 39. Klusáček Petr - 3. Novotný Jindřich (Dolák Lukáš), 24. Dolák Lukáš, 34. Novotný Jindřich (Pokorný Zbyněk), 39. Dolák Lukáš (Šmolík David)
ŽK: 0 - Dolák Lukáš
Hrasl Slaný: Hrdlička Jiří, Peška Jan, Kuba Ondřej, Procházka David, Klusáček Petr, Landvojtovič Jan ml., Landvojtovič Vít, Eichler Tomáš
FK Stochov: Pokorný Zbyněk, Novotný Jindřich, Schöner Pavel, Dolák Lukáš, Placák Štěpán, Janouš Jan, Šmolík David, Hejda Marek Nejlepší hráči: Peška J., Kuba O. (oba Hrasl Sl), Dolák L. (Stochov)