Události 9.kola:

Brandýsek na čele jde do trháku, zvládl přímý duel o 1.místo se slánským MCE a má již 5 bodový náskok. Hned dalších 7 celků je naskládáno v rozmezí pouhých tří bodů. Dobřichovice zvládly přestřelku s Příbramí a bodově na ni dotáhly. Třebusice měly velice usnadněnou roli favorita s torzem Stochova. Kladno porazilo Přelouč a také se na něj bodově dotáhlo. Slánský Hrasl si veze zaslouženě všechny body z Kralup. Na konci tabulky zůstávají dva celky již s velkým odstupem, Stochov a Kralupy. Na čele aktivity je suverénní vedení Hink J. z Třebusic 39 (36+13), který se osamostatnil i ve střelcích, kde utekl přeloučskému Janeckému o 5 branek.

Statistiky:

V devátém kole dopadl souboj domácí – hosté lépe pro domácí celky v poměru 3 0 2. Z cizích palubovek si přivezl výhru jen slánský Hrasl z Kralup a Brandýsek od slánského MCE. Rekordní výhra se urodila ve Slaném, kde Třebusice zdemolovaly Stochov 21 góly, také zde padlo nejvíce branek v utkání, a to těch 21. Dvouciferná výhra přišla z také z Dobřichovic, kde Příbrami nestačilo na body ani 9 vstřelených branek. K utkáním tohoto kola nastoupilo 87 hráčů, nejvíce hráčů nominovaly Přelouč, Dobřichovice a MCE Slaný, a to po 10, nejméně jich nasadil Stochov, jen 5 hráčů. Celkem bylo vstřeleno 76 branek (průměr na zápas 15,20), domácí jich vstřelili 47, také nový rekord, (průměr na zápas 9,40), hosté se trefili 29 x (průměr na zápas 5,80). Toto kolo sledovalo celkem jen 104 diváků (nový smutný rekord), nejvíce si jich našlo cestu do kralupské haly, a to 30. Uděleno bylo celkem jen 5 žlutých karet. Hrálo se slušně, bez vyloučení. Nejvíce akumulovaných faulů posbíraly Příbram, Přelouč a Kralupy, po 9, nejslušnějším celkem v této činnosti byly Třebusice, s pouhými 2 fauly.  

Dobřichovický Sokol zvládl přestřelku na své palubovce s příbramskou Vivou, domácí po celé utkání vedli, dva jeho hráči si vystřelili hattricky, Janoušek a Rada L., hosty zlomila vlastní power-play ve druhém poločase. Vyrovnané a dramatické utkání bohaté na góly. Po opatrném začátku přišla první změna skóre až v 7 minutě, kdy se prosadil domácí Obermajer, o chvilku později přidal pojistku Rada L. Příbramští ale rychle zareagovali, Drašnar vstřelil kontaktní branku, a zanedlouho vyrovnal Hausleitner. 14 minuta přinesla branky na obou stranách, vedení domácím vrátil Rada L., hosté srovnávali Branžovským. Do šaten šli nakonec přeci jen spokojenější domácí, kteří si v závěru poločasu vystřelili další vedení Janouškem. Po změně stran hosté zareagovali dlouhou power-play, která však měla kontraproduktivní výsledek, hned 3x inkasovali do prázdné branky. Také druhý poločas začali lépe domácí, dvoubrankový náskok jim vrátil Janoušek, hosté sice snížili Havelkou, ale další tři trefy hostitele definitivně tento duel rozhodly, postupně se trefili Seidler, Halenka a hattrick si zkompletoval Janoušek. Soupeř odpověděl jediným zásahem Beneše. Po půlhodině hry se domácí dočkali dvouciferného vedení, mečbol na desítku připravil Rada L. (dokonaný hattrick) pro Onderku. Hostitelskou kanonádu dovršil Obermajer, hosté v závěru jen kosmeticky upravili hrozivé skóre dvěma góly Kunce L., a trefami Dražana a Hausleitnera. Dobřichovice poslední tři utkání vyhrály a posunuly se na pátou pozici, stále 100 % v bodové aktivitě zůstává Rada L. 25 (16+9), je i nejlepším střelcem mužstva. Příbram venku prohrála poprvé a klesla na 4 místo tabulky, ve všech svých 7 odehraných utkáních bodoval Kunc L. 26 (16+10), který je zároveň nejlepším střelcem svého celku.  

Kladenský Brazil zvládl lépe koncovku utkání s přeloučskými Mazáky, dlouho vyrovnané utkání rozhodly dva proměněné brejky hostitele v závěru a nedůsledná koncovka soupeře, hostům na body nestačili ani 4 zásahy Vančury, to hattrick domácího Neumanna potěšil daleko více. Bojovné ale slušně hrané utkání bylo poměrně dlouho vyrovnané, oba celky se střídaly ve vedení. Skóre otevřeli domácí již ve 2 minutě Procházkou, zanedlouho se ale poprvé prosadil hostující Vančura. Na další vedení domácího celku Neumannem soupeř odpověděl hned dvěma góly, po vyrovnání opět Vančurou se mezi střelce zapsal i Sůra. Domácí v té samé stihli srovnat Neumannem a oba celky šli do poločasové přestávky za nerozhodného stavu. Také úvodní část druhého dějství přinesla vyrovnaný souboj, na hosté dokázali 2x zareagovat Vančurou na další těsné vedení hostitelského celku, nejprve na Zelenku, pak i na Kotta. Rozuzlení přinesla až závěrečná sedmiminutovka, ve které domácí úspěšně proměnili dva brejky Neumannem a Zelenkou. Soupeř se na kontr již nezmohl, během utkání pohrdl několika tutovkami, a to se mu nakonec vymstilo. Kladno doma vyhrálo podruhé a zůstává osmé, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Havlíček R. 11 (7+4). Přelouč čeká na výhru již tři kola a klesla na 6 příčku tabulky, nejlepším v aktivitě, ve střelcích a jediný kdo bodoval ve všech svých 8 odehraných utkáních je Janecký J. 27 (21+6).

Třebusické PK zdemolovalo torzo stochovské FK 21 góly, aniž by samo inkasovalo, hosté utkání odehráli z povinnosti bez možnosti střídání a dovolili tak domácím si vylepšit klubové i individuální statistiky, Hink 7+4, Fedrhac 6+3, Šerák M. 3+5. Utkání se proměnilo v jednoznačnou záležitost domácího celku, který si s chutí potrénoval, někteří hráči hostí hráli i se sebezapřením a jen díky svému gólmanovi inkasovali „pouze“ 21 branek. Kanonádu začali domácí od prvních minut, kdy se trefil Hink, Šulc K., a Fedrhanc, ještě do přestávky přidali dalších pět zásahů, Hink tak stihl do poločasu pět zářezů, Fedrhanc se trefil podruhé. Ani ve druhé části hry domácí nepolevili, naopak nebohému gólmanovi hostí Kabelemu připravili dalších 13 tahání míče ze sítě. Mezi střelce se také zapsali Šerák R., Kubín J., Šerák M. a Kubín M. Byla jen to jen otázka skóre. Třebusice zabraly po dvou prohrách a posunuly se na třetí místo, májí krále aktivity i střelců Hinka J. 39 (26+13). Stochov čeká již 8 kol na další výhru v soutěži a zřejmě bude soutěžit již jen s Kralupami, kdo skončí poslední, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Novotný J. 13 (9+4), který bodoval ve všech svých pěti vystoupeních.

Slánský Hrasl si veze zaslouženou výhru od kralupského AFC, hosté prokázali lepší koncovku a od prvních minut si udržovali náskok, domácí se sice snažili o zvrat, ale zahazovali vyložené tutovky. Úvod vyšel hostům skvěle, než se domácí rozkoukali prohrávali o dvě branky, vše začal ve 4 minutě Procházka a pojistku vzápětí přidal kapitán Peška. Domácí kontrovali jedinou brankou Mošničky. Hosté byli v koncovce daleko přesnější, třetí branku přidal brankář Dlouhý, další přidali ještě Procházka podruhé a Kuba. Domácí stihli jen těsně před poločasem snížit Vymětalíkem a šli tak do pauzy s tříbrankovým mankem. Tento náskok se ukázal jako rozhodující, po změně stran navýšil vedení hostům Landvojtovič J.ml., domácí sice poté dvěma góly Vymětalíka a Moravce dali naději svému celku, ale další 100 % šance zahodili a přišel trest z brejku od Rosslera. Hrasl Slaný vyhrál venku poprvé a zůstává nadále sedmý, nejlepším v aktivitě je Klusáček P. 21 (8+13), nejlepším střelcem je kapitán Peška J. se 14 góly. Kralupy nadále tápou, mají pět zápasů bez výhry a jsou poslední, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Vymětalík 24 (15+9).

Přímý souboj o první místo zvládl lépe hostující Brandýsek, který pokořil domácí slánské MCE, hosté slavili úspěch vysokým presinkem a lepším zakončením. Začátek utkání byl velmi opatrný z obou stran, ani jeden celek nechtěl inkasovat. Skóre se tak měnilo až po 8 minutách hry, kdy se prosadil domácí Volfem. Soupeř odpověděl vysokým napadání, což dělalo domácím hráčům velké starosti a díky tomu hosté strhli vedení na svoji stranu. Nejprve srovnal Kroc L., poté se prosadil Kroc P. a ještě Růžička. Domácí odpověděli jen kontaktní brankou Marouška, ale těsně před poločasovým hvizdem inkasovali počtvrté od Kroce L. a hosté si přenesli do druhé části hry dvoubrankové vedení. Druhý poločas se hrál ve stejném duchu jako ten první. Hosté dostali svého hostitele opět do úzkých velmi dobrým presinkem, ovládli hru a kontrolovali průběh utkání. Po půlhodině hry přidali hosté další dvě pojistky Růžičkou a Krocem P., v závěru si svůj hattrick vystřelil Kroc L., poslední slovo měl kapitán Tesař. Domácí kontrovali jedinou brankou Nykla a zcela zaslouženě přenechali všechny body hostům. Brandýsek se třetí výhrou v řadě dostal do trháku na čele soutěže, nejlepším v aktivitě je Kroc P. 23 (11+12), který je společně s Krocem L. i nejlepším střelcem. MCE Slaný čeká na výhru již 4 kola, ale je stále druhé, Pospíšil M. bodoval ve všech svých osmi vystoupeních 17 (7+10), nejlepším v aktivitě i střelcem je Nykl M. 18 (11+7).

Střelcem kola se 7 góly se stal Hink J. z Třebusic. Nejlepším asistentem, nahrávali celkem na 5 branek, byli třebusický Šerák M. a Klusáček P. z Hraslu Slaný.

Statistiky: 1600 branku Třebusic trefil, v 11 sezóně, Šulc K.

čekatelé: Zlata R. (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 8 sezóna. Mára M. (Kralupy) – 3 branky do stovky, 14 sezóna, Šerák R. (Třebusice) – 4 branky do stovky, 9 sezóna, Maroušek J. (MCE Sl) – 8 branek do stovky, 8 sezóna)

Sestava 9. kola:

Doležal J. (Kladno) 2x – Hink J. (Třebusice) 5x, Klusáček P. (Hrasl Slaný), Janoušek V. (Dobřichovice), Vančura V. (Přelouč) 2x

O1A0901 TJ Sokol Dobřichovice - FK Viva Příbram 11 : 9 (4 : 3)

Rozhodčí: Velebil Tomáš, Polák Ivo Diváků: 20 Místo konání: SH BIOS Dobřichovice Datum konání: 3. 1. 2020 Výkop: 20:00 AF: D 4/4 – H 8/1 Fair play (trestné body): D 8 – H 13
Branky (asistence): 7. Obermajer Ladislav (Plzák Michal), 8. Rada Lukáš (Janoušek Václav), 14. Rada Lukáš, 18. Janoušek Václav, 22. Janoušek Václav (Geissler Jiří), 23. Seidler Zdeněk (Rada Jan), 25. Halenka Jakub (Geissler Jiří), 27. Janoušek Václav (Rada Lukáš), 29. Rada Lukáš (Seidler Zdeněk), 30. Onderka Adam (Obermajer Ladislav), 34. Obermajer Ladislav - 10. Drašnar Ondřej (Dražan Michal), 13. Hausleitner Jakub (Kunc Luboš), 14. Branžovský Marek (Drašnar Ondřej), 22. Havelka Lukáš (Hájek Daniel), 27. Beneš Lukáš (Trefný Josef), 33. Kunc Luboš (Hájek Daniel), 34. Dražan Michal (Beneš Lukáš), 36. Kunc Luboš (Hájek Daniel), 37. Hausleitner Jakub (Branžovský Marek)
ŽK: 0 - Drašnar Ondřej, Havelka Lukáš
TJ Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Janoušek Václav, Kustoš Adam, Obermajer Ladislav, Onderka Adam, Rada Lukáš, Halenka Jakub, Seidler Zdeněk, Rada Jan, Plzák Michal
FK Viva Příbram: Branžovský Marek, Drašnar Ondřej, Beneš Lukáš, Kunc Luboš, Trefný Josef, Hausleitner Jakub, Dražan Michal, Havelka Lukáš, Hájek Daniel Nejlepší hráči: Janoušek V., Rada L., Obermajer L. (všichni Dobřichovice),

O1A0902 FC Brazil Kladno - FC Mazáci Přelouč 7 : 5 (4 : 3)

Rozhodčí: Laštovička Stanislav, Říha Jaroslav Diváků: 19 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 5. 1. 2020 Výkop: 20:15 AF: D 2/3 – H 6/3 Fair play (trestné body): D 5 – H 11
Branky (asistence): 2. Procházka Šimon (Neumann Radislav), 12. Neumann Radislav (Kott Tomáš), 20. Neumann Radislav, 25. Zelenka Martin (Kott Tomáš), 30. Kott Tomáš (Čampulka David), 33. Neumann Radislav (Zelenka Martin), 37. Zelenka Martin (Kott Tomáš) - 5. Vančura Václav (Sůra Jan), 16. Vančura Václav (Sůra Jan), 20. Sůra Jan (Janecký Josef), 29. Vančura Václav (Petr Jakub), 33. Vančura Václav (Sůra Jan)
ŽK: 0 - Petr Jakub
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Zelenka Martin, Dlouhý Pavel, Procházka Šimon, Neumann Radislav, Hudousek Matěj, Čampulka David, Kott Tomáš
FC Mazáci Přelouč: Petr Jakub, Rokyta Vojtěch, Hajn David, Rokyta Václav, Sůra Jan, Pokorný Jan, Vančura Václav, Janecký Josef, Jirka Michal, Machačný Luboš Nejlepší hráči: Vančura V. (Přelouč), Kott T., Doležal J. (oba Kladno)

O1A0903 PK Třebusice - FK Stochov 21 : 0 (8 : 0)

Rozhodčí: Nejedlo Tomáš, Zlatník Jakub Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 3. 1. 2020 Výkop: 19:15 AF: D 1/1 – H 1/3 Fair play (trestné body): D2 – H 3
Branky (asistence): 2. Hink Jaroslav, 5. Šulc Kryštof (Fedrhanc Adam), 7. Fedrhanc Adam (Šerák Radek), 10. Hink Jaroslav (Šerák Martin), 13. Fedrhanc Adam (Šulc Kryštof), 15. Hink Jaroslav (Šerák Martin), 16. Hink Jaroslav (Šerák Martin), 20. Hink Jaroslav (Šerák Martin), 21. Šerák Radek (Šerák Martin), 22. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav), 24. Kubín Jan (Šulc Richard), 25. Šerák Martin (Fedrhanc Adam), 26. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav), 27. Šerák Martin (Hink Jaroslav), 30. Fedrhanc Adam (Šerák Radek), 32. Hink Jaroslav (Kubín Jan), 34. Kubín Martin, 36. Šerák Martin (Šerák Radek), 37. Hink Jaroslav (Fedrhanc Adam), 38. Šulc Kryštof, 39. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav)
PK Třebusice: Sedlák Michal, Hink Jaroslav, Šerák Radek, Šerák Martin, Kubín Jan, Šulc Richard, Šulc Kryštof, Fedrhanc Adam, Kubín Martin
FK Stochov: Kabele Petr, Majer Jiří, Schöner Pavel, Černý Lukáš, Dolák Lukáš Nejlepší hráči: Hink J., Šerák M. (oba Třebusice), Kabele P. (Stochov)

O1A0904 AFC Kralupy - Hrasl Slaný 4 : 7 (2 : 5)

Rozhodčí: Gryc Leoš, Kudrna Ladislav Diváků: 30 Místo konání: SH Kralupy Datum konání: 5. 1. 2020 Výkop: 18:45 AF: D 4/5 – H 4/2 Fair play (trestné body): D 9 – H 6
Branky (asistence): 7. Mošnička Roman (Vymětalík Vladimír), 20. Vymětalík Vladimír (Prosický Jaroslav), 30. Vymětalík Vladimír (Koláček Libor), 32. Moravec Lukáš (Harmáček Daniel) - 4. Procházka David (Rössler Lukáš), 6. Peška Jan (Klusáček Petr), 13. Dlouhý Michal (Klusáček Petr), 16. Procházka David (Rössler Lukáš), 18. Kuba Ondřej (Klusáček Petr), 27. Landvojtovič Jan ml. (Klusáček Petr), 33. Rössler Lukáš (Klusáček Petr)
AFC Kralupy: Prosický Jaroslav, Vymětalík Vladimír, Koláček Libor, Moravec Lukáš, Bednárik Jan, Kaňka Jan, Sobotka Jiří, Harmáček Daniel, Mošnička Roman
Hrasl Slaný: Dlouhý Michal, Peška Jan, Landvojtovič Jan ml., Kuba Ondřej, Rössler Lukáš, Procházka David, Eichler Tomáš, Klusáček Petr Nejlepší hráči: Klusáček P. (Hrasl Sl), Vymětalík V. (Kralupy), Procházka P. (Hrasl Sl)

O1A0905 MCE Slaný - Futsal Club Brandýsek 4 : 8 (2 : 4)

Rozhodčí: Svoboda Richard, Stádník Vladimír Diváků: 20 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 3. 1. 2020 Výkop: 20:45 AF: D 1/3 – H 2/5 Fair play (trestné body): D 6 – H 9
Branky (asistence): 8. Volf Libor, 17. Maroušek Jan (Nykl Michal), 33. Pospíšil Miroslav (Pustai Simon), 38. Nykl Michal (Zlata René) - 9. Kroc Lukáš (Tesař Tomáš), 11. Kroc Patrik (Tesař Tomáš), 12. Růžička Jiří (Toman Matěj), 20. Kroc Lukáš, 30. Růžička Jiří (Zíka Jan), 31. Kroc Patrik (Kroc Lukáš), 37. Kroc Lukáš (Kroc Patrik), 39. Tesař Tomáš (Růžička Jiří)
ŽK: Pospíšil Miroslav - Houha Lukáš
MCE Slaný: Pustai Simon, Beneš Adam, Pospíšil Miroslav, Volf Libor, Maroušek Jan, Žahour Martin, Kalous Lukáš, Říčka Jiří ml., Zlata René, Nykl Michal
Futsal Club Brandýsek: Vokoun Martin, Tesař Tomáš, Toman Matěj, Kroc Lukáš, Kroc Patrik, Růžička Jiří, Vaněk Oliver, Zíka Jan, Houha Lukáš Nejlepší hráči: Růžička J., Kroc P., Tesař T. (všichni Brandýsek)