Události 11.kola

Vedoucí celek soutěže Brandýsek potvrdil roli favorita u Hraslu Slaný a v závěru utkání strhl výhru na svoji stranu. V přímém souboji o druhé místo Třebusice vyhrály v Dobřichovicích, hosté definitivně rozhodli na začátku druhého poločasu. MCE Slaný přenechalo domácímu Stochovu bod ze remízu. Kladno sice vyhrálo střelecké dostihy s Příbramí, když vymazalo i čtyřbrankové manko, ale přišel trest v podobě technické kontumace pro start hráče v trestu (4 ŽK). Přelouč si s přehledem poradila s trápícími se Kralupami. Hink J. z Třebusic 47 (32+15) a Janecký J. z Přelouče 33 (26+7) utíkají zbytku pole v aktivitě i ve střelcích.

Statistiky:

V jedenáctém kole dopadl souboj domácí – hosté zcela nerozhodně v poměru 2 1 2, ale nakonec si doma připsala výhru jen Přelouč. Kladno sice o jedinou branku udolalo Příbram a následovala technická kontumace pro start hráče v trestu, 4 ŽK, a výhra spadla do klína Příbrami. V tomto utkání také padlo celkem 19 branek, nejvíc v tomto kole, ale budou se započítávat jen ty příbramské. K utkáním tohoto kola nastoupilo 86 hráčů, nejvíce hráčů nominovala Přelouč, a to 12, nejméně jich nasadily Kladno, Brandýsek a MCE Slaný, jen po 7 hráčích. Celkem bylo vstřeleno 61 branek (průměr na zápas 12,20), domácí jich vstřelili 32, (průměr na zápas 6,40), hosté se trefili 29 x (průměr na zápas 5,80). Toto kolo sledovalo celkem 107 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do přeloučské haly, a to 40. Uděleno bylo celkem 11 žlutých karet. Jediným vyloučením červeným hříšníkem byl Březina M. z Přelouče. Nejvíce akumulovaných faulů posbíral Brandýsek, a to 11, nejslušnějším celkem v této činnosti byl Stochov, se 4 fauly.  

Divoká přestřelka mezi domácím kladenským Brazilem a příbramskou Vivou měla nečekané rozuzlení. Z těsné výhry na palubovce se radovali domácí, kteří smazali i čtyřbrankové manko, ale přišel zásah od zeleného stolu, neboť za domácí celek nastoupil hráč v trestu (4 ŽK) a utkání muselo být zkontumováno ve prospěch soupeře. Lépe utkání začali hosté brzy vstřelil dvě branky Hájkem a Zykánem, domácí kontrovali do přestávky jedinou trefou Dlouhého, hosté se prosadili ještě jednou Havelkou a přenesli si do druhé části dvoubrankový náskok. První dějství nevypadalo na žádnou divokou přestřelku, ale druhý poločas nabídl strhující drama se šťastným koncem pro hostitele, ale jen na palubovce. Hosté ještě po půlhodině hry vedli rozdílem čtyř branek, když se prosadili 2x Řezáč, Zykán a Pravda, ale ani tento vývoj domácí hráče nepoložil. Gólovou smrští v závěrečné devítiminutovce trefili hned 7x, a nakonec trefili desítku, hned polovinu branek vystřelil Dlouhý, Zelenka si připsal hattrick, mezi střelce se zapsali ještě Hudousek a Havlíček. Hosté odpověděli jen dvěma zásahy od Zykána a Hájka ale v závěrečné power play již skórovat nedokázali. Příbram připadla 5 výhra v soutěži, která znamená posun na třetí místo tabulky, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je nadále Kunc L. 28 (17+11). Kladno po porážce od zeleného stolu setrvává na osmé příčce, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Dlouhý P. 14 (9+5).

Třebusické PK si veze všechny body od dobřichovických Sokolů, v celkem vyrovnaném utkání domácí udělali více chyb, které soupeř trestal, agresivní hra přinesla i 10mPK pro hosty, nejaktivnější hráč soutěže Hink si připsal další čtyři trefy. Výkonnostně to byl velmi vyrovnaný zápas. Postavily se proti sobě dva celky z popředí tabulky, které praktikují stejné pojetí hry. Oba celky se snažily převážně držet míč na svých futsalkách a pokoušely se proniknout do obrany soupeře rychlými protiútoky. První byli úspěšnější domácí Plzákem, to ovšem bylo na delší dobu vše. Hostům se povedlo otočit skóre třemi zásahy do přestávky, po vyrovnání Fedrhancem se trefili ještě Kubínem a Šerákem R. Druhé dějství začali lépe hosté, domácí hráči začali kupit jednu hrubku za druhou, a tak se hostům podařilo pohodlně odskočit, 4x po sobě se prosadil Hink. Hosté již nehráli tak agresivně jako v prvním poločase, naopak se nervozita přenesla do domácích řad a dospělo to k 10mPK, ten však domácí gólman chytil. Osmou branku hostů přidal Šulc K., domácí trochu snížili gólové manko Halenkou, Radou L. a Obermajerem, ale poté při power play se již tolik nedařilo. V závěrečných minutách se trefily ještě jednou oba celky, na domácí straně se mezi střelce zapsal Rada J., u soupeře se podruhé prosadil Fedrhanc. Třebusice mají sérii čtyř výher v řadě a drží si druhé místo, Hink J. kraluje aktivitě i střelcům, již poněkolikáté. Dobřichovice si přerušily sérii čtyř výher v řadě a klesly na čtvrtou pozici, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Rada L. 28 (18+10).

Přeloučtí Mazáci si na domácí palubovce poradili s kralupským AFC, hosté zlobili jen v úvodu, opět dal o sobě vědět domácí kanonýr Janecký, který se trefil 4x. Hostitelský celek byl od začátku herně lepším týmem. Hosté těžili z dlouhých výhozů gólmana Prosického, po jednom z nich se prosadil rychlým zakončením Kaňka. Domácí se však brzy oklepali, a ještě do přestávky otočili skóre zaslouženě na svoji stranu, vyrovnání zařídil po 9 minutách Čada, vedení domácím zajistil Pokorný, další dvě pojistky trefil kanonýr Janecký. Hosté ještě jednou utkání zdramatizovali druhou trefou Kaňky, ale klid do poločasové přestávky přinesla pátá trefa domácích od Nováka. Postupem času začali hostům ubývat síly, domácí začali jasně dominovat a svou převahu potvrdili dalšími čtyřmi góly do kralupské sítě. Mezi střelce se zapsal Vančura, Čada se trefil podruhé a Janecký připojil další dvě branky. Domácí tak může mrzet jen zbytečné vyloučení Březiny v závěru utkání za rozhodnutého stavu. Přelouč přerušila sérii čtyř zápasů bez výhry a posunula se na šesté místo tabulky, o body v aktivitě i góly se stará nejvíce Janecký J. 33 (26+7). Kralupy čekají na výhru již 7 kol, uzavírají tabulku a soupeři se jim pomalu vzdalují, absence Vymětalíka je znatelná, ale stále je nejlepší 24 (15+9).

Duel mezi domácím Stochovem a slánským MCE nepoznal vítěze, hosté vedli, domácí dotahovali, asi spravedlivá remíza se urodila 5 minut před koncem, kdy domácí stihli smazat dvoubrankové manko, podstatnou roli hráli Novotní na obou stranách. Od zahájení utkání se ve slušně hraném utkání více prosazovali hosté. Již v 5 minutě také otevřeli skóre Novotným. Domácím se podařilo smazat nulu na svém kontě až krátce před poločasem také Novotným. Další branky již do přestávky nepadly, a tak šly oba celky do druhé části hry za nerozhodného stavu. Také druhý poločas začali lépe hosté, hned dvakrát se prosadil exligový kanonýr Volf. Domácí ale opět zabojovali brzy snížili Schonerem a 5 minut před koncem dokonce vyrovnali druhou trefou Novotného. Pak se již oba celky soustředily na to, aby neudělaly chybu v obranné činnosti. Stochov má již třetí remízu v soutěži a zůstává předposlední, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Novotný J. 19 (14+5). MCE Slaný posledních 6 kol nevyhrálo, ale stále figurují na pátém místě, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Nykl M. 21 (13+8).

Dva rozdílné poločasy, a nakonec radost Brandýsku z výhry nad domácím slánským Hraslem, rozhodující obrat přišel v závěrečných minutách hry. Domácím patřilo celé první dějství, rychlé dvoubrankové vedení jim zajistil dvěma góly Rossler. Hosté sice brzy vstřelili kontaktní branku Houhou, ale Procházka vrátil domácím dvoubrankové vedení. Hostů se ještě jednou podařilo dostat hostiteli na dostřel po trefě Kroce L., ale domácí drama do přestávky nepovolili, po gólu kapitána Pešky se mezi střelce zapsal ještě Kuba. Soupeř kontroval jedinou brankou od Houhy a šel tak do poločasové přestávky s dvoubrankovým mankem. Přestávka ale vše změnila, hosté přišli jako vyměnění, aktivita se přenesla na jejich stranu a skóre postupně také. Brzy přišlo snížení Vaňkem. Rozuzlení si hosté schovali na poslední minuty a vzhledem k tomu, že domácím notně zvlhnul ve druhé části střelecký prach, dokonali obrat vyrovnávací brankou Kroce P. a druhý gól Vaňka znamenal zisk všech tří bodů. Brandýsek natáhl šňůru výher v řadě na číslo 5 a drží si dostatečný náskok na čele, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Kroc P. 27 (13+14). Hrasl Slaný si přerušil tři výhry v řadě a klesl na sedmé místo, nejlepší v aktivitě je Klusáček P. 23 (10+13) a střelce vede Peška J. s 15 góly.

Střelci kola se stali se 4 góly Hink J, Třebusic a Janecký J. z Přelouče. Nejlepším asistentem, nahrával celkem na 3 branky, byl Březina M. z Přelouče.

Statistiky:

čekatelé: Zlata R. (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 8 sezóna. Mára M. (Kralupy) – 3 branky do stovky, 14 sezóna, Šerák R. (Třebusice) – 2 branky do stovky, 9 sezóna, Maroušek J. (MCE Sl) – 8 branek do stovky, 8 sezóna), Brandýsek – 9 branek do šestistovky (4 sezóna), MCE Sl – 13 branek do šestnáctistovky (12 sezóna), Hrasl Sl – 11 branek do čtyřstovky (3 sezóna)

Sestava 11. kola:

Marek J. (Přelouč) – Hink J. (Třebusice) 6x, Janecký J. (Přelouč)5x, Zykán J. (Příbram), Vaněk O. (Brandýsek)

O1A1101 FC Brazil Kladno - FK Viva Příbram 0 : 5 kontumačně

Výsledek dosažený na hřišti: 10 : 9 (1 : 3)                                                                                         Rozhodčí: Čikara Petr, Svoboda Richard Diváků: 15 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 19. 1. 2020 Výkop: 20:15 AF: D 5/2 – H 2/4 Fair play (trestné body): D 11 – H 6
Branky (asistence): - 3. Hájek Daniel (Zykán Jan), 5. Zykán Jan (Pravda Jakub), 13. Havelka Lukáš (Zykán Jan), 21. Řezáč Filip (Kunc Luboš), 26. Zykán Jan, 28. Pravda Jakub (Havelka Lukáš), 29. Řezáč Filip (Havelka Lukáš), 37. Zykán Jan (Hájek Daniel), 39. Hájek Daniel
ŽK: Zelenka Martin, Čampulka David - 0
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Zelenka Martin, Havlíček Robin, Dlouhý Pavel, Čampulka David, Hudousek Matěj, Neumann Radislav
FK Viva Příbram: Branžovský Marek, Zykán Jan, Beneš Lukáš, Řezáč Filip, Kunc Luboš, Hájek Daniel, Pravda Jakub, Drašnar Ondřej, Havelka Lukáš Nejlepší hráči: Dlouhý M. (Kladno), Zykán J. (Příbram), Havlíček R. (Kladno)

O1A1102 TJ Sokol Dobřichovice - PK Třebusice 5 : 9 (1 : 3)

Rozhodčí: Peták Jan, Velebil Tomáš Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Dobřichovice Datum konání: 17. 1. 2020 Výkop: 20:00 AF: D 3/6 – H 5/4 Fair play (trestné body): D 9 – H 9
Branky (asistence): 5. Plzák Michal (Obermajer Ladislav), 27. Halenka Jakub (Černý Daniel), 28. Rada Lukáš (Geissler Jiří), 32. Obermajer Ladislav (Onderka Adam), 37. Rada Jan (Černý Daniel) - 10. Fedrhanc Adam (Šerák Martin), 12. Kubín Pavel (Šulc Kryštof), 20. Šerák Radek, 22. Hink Jaroslav (Šerák Radek), 23. Hink Jaroslav, 25. Hink Jaroslav (Šerák Martin), 29. Hink Jaroslav (Šulc Kryštof), 32. Šulc Kryštof (Šerák Radek), 40. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav)
TJ Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Rada Lukáš, Štědronský Martin, Halenka Jakub, Obermajer Ladislav, Černý Daniel, Onderka Adam, Rada Jan, Plzák Michal
PK Třebusice: Sedlák Michal, Hink Jaroslav, Šerák Martin, Šerák Radek, Šulc Kryštof, Kubín Pavel, Měkota Ondřej, Šulc Richard, Fedrhanc Adam Nejlepší hráči: Hink J., Šerák R. (oba Třebusice), Černý D. (Dobřichovice)

O1A1103 FC Mazáci Přelouč - AFC Kralupy 9 : 2 (5 : 2)

Rozhodčí: Hervert Pavel, Kopic Miloslav Diváků: 40 Místo konání: SH Přelouč Datum konání: 18. 1. 2020 Výkop: 19:30 AF: D 3/4 – H 5/3 Fair play (trestné body): D 14 – H 8
Branky (asistence): 9. Čada David (Rokyta Václav), 11. Pokorný Jan (Sůra Jan), 14. Janecký Josef (Březina Milan), 18. Janecký Josef (Vančura Václav), 19. Novák Jakub (Březina Milan), 27. Vančura Václav (Březina Milan), 31. Janecký Josef (Novák Jakub), 36. Čada David, 37. Janecký Josef (Novák Jakub) - 5. Kaňka Jan (Sobotka Jiří), 19. Kaňka Jan (Moravec Lukáš)
ŽK: Jirka Michal, Šimon Jakub - 0 ČK: Březina Milan - 0
FC Mazáci Přelouč: Jirka Michal, Rokyta Václav, Novák Jakub, Sůra Jan, Březina Milan, Pokorný Jan, Vančura Václav, Jedlička Martin, Šimon Jakub, Janecký Josef, Čada David, Cápay Libor
AFC Kralupy: Prosický Jaroslav, Moravec Lukáš, Kaňka Jan, Ševčík Patrik, Bednárik Jan, Ocásek Vítězslav, Sobotka Jiří, Koláček Libor, Koláček Tomáš Nejlepší hráči: Janecký J., Čada D. (oba Přelouč), Moravec L. (Kralupy)

O1A1104 FK Stochov - MCE Slaný 3 : 3 (1 : 1)

Rozhodčí: Říha Jaroslav, Kalík Michal Diváků: 27 Místo konání: SH Stochov Datum konání: 19. 1. 2020 Výkop: 20:15 AF: D 3/1 – H 2/3 Fair play (trestné body): D 10 – H 5
Branky (asistence): 17. Novotný Jindřich (Pelc Jiří), 27. Schöner Pavel (Dolák Dominik), 35. Novotný Jindřich (Kolínek Miroslav) - 5. Novotný Filip (Kalous Lukáš), 22. Volf Libor, 27. Volf Libor (Beneš Adam)
ŽK: Novotný Jindřich, Dolák Dominik, Dolák Lukáš - 0
FK Stochov: Pokorný Zbyněk, Kolínek Miroslav, Novotný Jindřich, Schöner Pavel, Dolák Dominik, Dolák Lukáš, Jungmann Štefan, Cafourek Matěj, Pelc Jiří
MCE Slaný: Pustai Simon, Volf Libor, Maroušek Jan, Beneš Adam, Kalous Lukáš, Novotný Filip, Zlata René Nejlepší hráči: Volf L., Novotný F. (oba MCE Sl), Jungmann Š. (Stochov)

O1A1105 Hrasl Slaný - Futsal Club Brandýsek 5 : 6 (5 : 3)

Rozhodčí: Bázler Jiří, Chadima Miroslav Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 17 1. 2020 Výkop: 19:15 AF: D 1/8 – H 3/8 Fair play (trestné body): D 13 – H 13
Branky (asistence): 2. Rössler Lukáš (Procházka David), 4. Rössler Lukáš (Procházka David), 9. Procházka David (Dlouhý Michal), 13. Peška Jan (Dlouhý Michal), 15. Kuba Ondřej (Peška Jan) - 8. Houha Lukáš (Kroc Patrik), 10. Kroc Lukáš (Tesař Tomáš), 18. Houha Lukáš (Kroc Lukáš), 24. Vaněk Oliver (Kroc Lukáš), 38. Kroc Patrik (Houha Lukáš), 39. Vaněk Oliver (Kroc Patrik)
ŽK: Peška Jan, Kuba Ondřej - Svoboda Petr, Tesař Tomáš
Hrasl Slaný: Dlouhý Michal, Peška Jan, Kuba Ondřej, Procházka David, Klusáček Petr, Landvojtovič Jan ml., Rössler Lukáš, Eichler Tomáš
Futsal Club Brandýsek: Svoboda Petr, Tesař Tomáš, Toman Matěj, Kroc Lukáš, Kroc Patrik, Houha Lukáš, Vaněk Oliver Nejlepší hráči: Vaněk O. (Brandýsek), Rossler L. (Hrasl Sl), Houha L. (Brandýsek)