Události 14.kola

Vedoucí trio nezaváhalo, Brandýsek si poradil s nebezpečnými Dobřichovicemi, když ho podržel gólman, Třebusice zvládly závěr dramatického duelu v Kralupech, Příbram připravila dvoucifernou porážku Stochovu, rozhodla o ní až po změně stran. Kladno dokázalo vyhrát u nekompletního MCE Slaný, které se ale také dlouho drželo ve hře. V dohrávce udělil domácí slánský Hrasl desítku Přelouči, precizní obrana a brejky slavily úspěch. Na čele statistik je neohroženě Hink J. z Třebusic, který ovládá aktivitu a střelce.

Statistiky:

Ve čtrnáctém kole se více dařilo domácím celkům v poměru 3 0 2, domů si dokázaly přivézt body jen Kladno od MCE Slaný a Třebusice z Kralup. Urodily se dva dvouciferné výsledky, 12 branek připravila Příbram Stochovu (padlo zde i nejvíce branek v utkání, a to celkem 17) a desítku nadělil slánský Hrasl Přelouči. K utkáním tohoto kola nastoupilo 81 hráčů, nejvíce hráčů nominovaly Příbram, Stochov, Přelouč, Dobřichovice a Kralupy, a to po 9, nejméně jich nasadilo MCE Slaný, jen 6 hráčů. Celkem bylo vstřeleno 71 branek (průměr na zápas 14,20), domácí jich vstřelili 41, (průměr na zápas 8,20), hosté se trefili 30 x (průměr na zápas 6,00). Toto kolo sledovalo celkem 104 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do příbramské haly, a to 30. Uděleno bylo celkem jen 5 žlutých karet. Hrálo se slušně, bez vyloučení. Nejvíce akumulovaných faulů posbíraly ve vzájemném duelu MCE Slaný a Kladno, a to po 12, nejslušnějším celkem v této činnosti byly Třebusice, jen se 3 fauly.  

Příbramská Viva na své palubovce připravila Stochovu dvoucifernou porážku, ale neměla to vůbec lehké, hosté bojovali až do úvodu druhé části hry, Kunc se trefil 4x, hattricky připojili Hanáček s Benešem. Úvod vyšel lépe hostům, když hned v úvodní minutě trefil vedení Černý. Domácí to však probudilo a brzy strhli vedení na svoji stranu. Po vyrovnávací brance Beneše se po čtvrthodině hry rozjel domácí celek a čtyřmi góly v řadě během 5 minut si vytvořil slušný náskok, postupně přesně zamířili do stochovské branky Kunc, Hanáček, Zykán a Beneš podruhé. Hosté kontrovali jen trefou Cafourka a do poločasové přestávky si přinesli tříbrankové manko. K údivu domácích hráčů i diváků se hostům v úvodu druhého dějství podařilo třemi góly během dvou minut srovnat stav, zaváhání v obranné fázi hostitele přinesly stíhačku, začal ji Lukáč, kontaktní branku připojili domácí sami vlastencem a vyrovnání zařídil Dolák L. Zaskočení domácí však rozjeli další svůj brankostroj v podobě sedmi branek a domácí brankář si již ve zbylé části utkání udržel čisté konto. Vedení vrátil na domácí stranu Kunc, pojistku přidal Branžovský. Osmá branka hostitele znamenala zkompletovaný hattrick pro Kunce, Hanáček připravil pro sebe mečbol na desítku a další hattrick byl na světě. V závěrečných minutách hry se ještě hattricku dočkal Beneš a vše završil svoji čtvrtou trefou Kunc. Příbram vyhrála počtvrté za sebou a drží si třetí příčku tabulky, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Kunc L. 36 (23+13). Stochov čeká na další výhru již 4 kola a zůstává předposlední, devátý, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Novotný J. 23 (17+6).

Slánský Hrasl uštědřil přeloučským Mazákům desítku, tvořivější hosté ztroskotávali a precizní domácí obraně, a inkasovali z brejků, nepomohla jim ani dlouhá power play, kterou hráli celý druhý poločas, domácí Landvojtovič J. ml se trefil 4x, hattrick přidal Rossler. Hosté sice byli častěji na míči, snažili se tvořit hru, ale naráželi na důkladnou obranu hostitele, který je trestal z brejků, když využíval i chyb soupeře pramenících ze ztrát míče. Úvod byl výsledkově celkem vyrovnaný, hosté se hned dvakrát dostali do vedení po trefách Janeckého ze 3 a 7 minuty, ale domácí vždy zareagovali vyrovnávací brankou, první přišla od Jandvojtoviče J. ml., druhá od kapitána Pešky. Ve druhé čtvrtině hry již slavila úspěch taktika smrtích brejků domácích hráčů, do vedení je poslal aktivní Jandvojtovič J. ml., pojistky do přestávky připojili ještě Rossler a Landvojtovič J. ml. stihl i hattrick. Hosté po poradě v šatně začali hrát celý druhý poločas power play, vytvářeli si tím i více šancí, ale ztroskotávali buˇb na brankáři Dlouhém, nebo na dobře organizované obraně. Hosté sice brzy snížili Březinou, ale další změny skóre jim domácí dovolili až v závěru za již definitivně rozhodnutého stavu, kdy se prosadil Dlask a brankář Hajn. Domácí si velice brzy vrátili tříbrankový náskok Rosslerem a sedmý gól vstřelil Klusáček. V závěru se přidal mezi střelce také Eichler a Landvojtovič J. ml svým čtvrtým zásahem připravil mečbol na desítku pro Rosslera, který si tak vystřelil hattrick. Hrasl Slaný vyhrál na své palubovce počtvrté a drží si pátou příčku, nejlepší v aktivitě je Klusáček P. 31 (15+16), nejlepším střelcem týmu je Peška J. s 22 góly. Přelouč prohrála potřetí za sebou a zůstává osmá, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Janecký J. 39 (31+8).

Brandýsek potvrdil roli favorita i v domácím duelu s Dobřichovicemi, musel ale smazávat rychle nabité manko, a v další části ho několikrát podržel gólman Vokoun. Úvod patřil trochu nečekaně hostům, kteří si po 8 minutách hry vypracovali dvoubrankový náskok, o který se zasloužila dvojice Plzák, Janoušek. Tento stav ale probudil domácí střelce, kteří během 3 minut 3x překonali hostujícího gólmana a obrat byl na světě, po snižovací brance Houhy, trefil vyrovnání Kroc L. a obrat dokonal Růžička. Po čtvrthodině hry se hostům podařilo ještě srovnat Obermajerem, ale minutu poté vrátil hostiteli vedení Zíka, které si přenesl do druhé části hry. Domácí již měli mírnou převahu, hosté si sice vytvářeli šance ale domácí gólman se překonával. Další pojistku domácí přidali Ruprichem a 30 minuta přinesla další dvě trefy domácího celku od Kroce L. a Zímy. Hosté v závěru jen trochu upravili skóre Černým. Brandýsek natahuje sérii výher na číslo 8 a drží si nadále luxusní 9 bodový náskok na čele soutěže, nejlepším v aktivitě je Kroc P. 29 (15+14), nejlepší střelcem týmu je s 16 góly Houha L. Dobřichovice v odvetách získaly jen 4 body a zůstávají šesté, nejlepší v aktivitě i ve střelcích je Rada L. 35 (20+15).

Kladenský Brazil si veze všechny body od slánského MCE, domácí doplatili na okleštěný kádr, dokud měli síly, hráli vyrovnanou partii, ale ve druhé části hosté podnikli rozhodující únik, 4 branky domácího Nykla na body nestačili, to kladenský Zelenka se z hattricku určitě radoval. Dlouho vyrovnané, dramatické a tvrdé utkání, ale hrané férově, kdy domácí s jediným náhradníkem vzdorovali soupeři, než jim došli síly. Hostům vyšel již úvod utkání po trefě Zelenky přidal pojistku Danylych. Domácí prapor držel Nykl, který sám dvěma góly držel svůj celek ve hře. Kladenský Zelenka se ale trefil také podruhé a po gólu Neumanna měli hosté již tříbrankový náskok. Hostitele to však nepoložilo a ten ještě do přestávky gólové manko smazal, Nykl si stihl vystřelit hattrick, dalším domácím střelcem byl Maroušek. Také druhou část utkání začali lépe hosté, kterým vrátil vedení svým druhým zásahem Danylych. Říčka J. ml. sice stihl vyrovnat ale postupem času domácím hráčům začali docházet síly, čehož soupeř využil k rozhodujícímu trháku, třetí vedení trefil Neumann, definitivní pojistky připojil svým zkompletovaným hattrickem Zelenka a mezi střelce se zapsal také Dlouhý. Domácí Nykl se ještě prosadil počtvrté, ale na body to nestačilo. Kladno se 6 výhrou v soutěži posunulo na sedmou pozici, do vyrovnaného středu tabulky, nejlepším v aktivitě je Dlouhý P. 25 (11+14), nejlepším střelcem týmu je nyní Zelenka M. s 12 góly. MCE Slaný nenavázalo na předchozí dvě výhry, ale zůstává čtvrté, pódiové umístění se ale začíná vzdalovat, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Nykl M. 37 (24+13).

Třebusice vyhrály u posledních Kralup, ale neměly to vůbec jednoduché, obraty ve skóre, ofenzivní futsal, domácím nakonec nepomohla k dalšímu zvratu ani tříminutová power play, polovinu branek hostí trefil Šerák R. Hosté začali velice dobře, hned v úvodní minutě otevřeli skóre Šerákem R., zanedlouho přidal pojistku Fedrhanc. Domácí kontrovali jen snižovací brankou Moravce. Další dvoubrankové vedení hostů připravil svým druhým gólem Šerák R. a zdálo že si favorit dojde pohodlně pro výhru. Domácí ale velkou bojovností stihli ještě do přestávky strhnout vedení na svoji stranu, nejprve se o vyrovnání postaral dvěma góly Junek a těsné vedení domácím připravil Koláček L. Když se v úvodu druhé části hry prosadil i domácí kanonýr Vymětalík, vypadalo to pro domácí velice nadějně. Ale hosté zabrali, Šulc R. přispěl kontaktním gólem, a další trefy Šeráka R. dokonaly další obrat ve skóre. Domácí ještě jednou soupeře pozlobili vyrovnávací brankou Máry 7 minut před koncem, ale v té samé minutě hosté vstřelili vítěznou branku Šulcem K. a definitivní pojistku připojil lídr aktivity Hink. Domácí ještě zkusili power play, která ale změnu skóre již nepřinesla. Třebusice si připsaly další venkovní výhru a drží si druhou příčku tabulky, neotřesitelným lídrem aktivity i střelců je Hink 53 (37+16). Kralupy natádly čekání na další výhru na 10 utkání a zůstávají poslední se čtyřbodovým mankem, nejlepším v aktivitě i ve střelcích je Vymětalík 30 (18+12).

Střelci kola se stali se 4 góly Landvojtovič J. ml. z Hraslu Slaný, Nykl M. z MCE Slaný a Šerák R. z Třebusic. Nejlepším asistentem, nahrával celkem na 4 branky, byl Dlouhý P. z Kladna.

Statistiky:

Svůj 100 gól, v 9 sezóně, trefil Šerák R. z Třebusic.

čekatelé: Zlata R. (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 8 sezóna. Mára M. (Kralupy) – 2 branky do stovky, 14 sezóna, Maroušek J. (MCE Sl) – 6 branek do stovky, 8 sezóna), Přelouč – 4 branky do dvoustovky, 2 sezóna, Volf L. (MCE Slaný) – 10 branek do dvoustovky, 10 sezóna, Karas R. (Kralupy) – 10 branek do stovky, 14 sezóna

Sestava 14. kola:

Vokoun M. (Brandýsek) 2x – Landvojtovič J. ml. (Hrasl Slaný), Nykl M. (MCE Slaný) 4x, Šerák R. (Třebusice) 2x, Hanáček M. (Příbram)

O1A1401 FK Viva Příbram - FK Stochov 12 : 5 (5 : 2)

Rozhodčí: Chyba Michal, Navrátilová Pavla Diváků: 30 Místo konání: SH Příbram Datum konání: 8. 2. 2020 Výkop: 20:15 AF: D 4/3 – H 5/3 Fair play (trestné body): D 9 – H 10
Branky (asistence): 6. Beneš Lukáš, 13. Kunc Luboš (Hausleitner Jakub), 14. Hanáček Martin (Branžovský Marek), 15. Zykán Jan (Kunc Luboš), 18. Beneš Lukáš (Drašnar Ondřej), 26. Kunc Luboš (Zykán Jan), 27. Branžovský Marek (Drašnar Ondřej), 32. Kunc Luboš (Zykán Jan), 35. Hanáček Martin (Beneš Lukáš), 36. Hanáček Martin (Branžovský Marek), 38. Beneš Lukáš (Havelka Lukáš), 39. Kunc Luboš (Drašnar Ondřej) - 1. Černý Lukáš (Novotný Jindřich), 18. Cafourek Matěj (Kabele Petr), 23. Lukáč Vít (Schöner Pavel), 24. vlastní, 25. Dolák Lukáš (Dolák Dominik)
ŽK: Hanáček Martin - Novotný Jindřich
FK Viva Příbram: Riegel Jan, Drašnar Ondřej, Zykán Jan, Kunc Luboš, Beneš Lukáš, Hausleitner Jakub, Hanáček Martin, Havelka Lukáš, Branžovský Marek
FK Stochov: Kabele Petr, Schöner Pavel, Lukáč Vít, Černý Lukáš, Dolák Dominik, Dolák Lukáš, Cafourek Matěj, Novotný Jindřich, Pelc Jiří Nejlepší hráči: Zykán J., Hanáček M. (oba Příbram), Dolák D. (Stochov)

O1A1402 Hrasl Slaný - FC Mazáci Přelouč 10 : 5 (5 : 2)

Rozhodčí: Říha Jaroslav, Bázler Jiří Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 19. 2. 2020 Výkop: 20:15 AF: D 1/4 – H 4/3 Fair play (trestné body): D 7 – H 7
Branky (asistence): 5. Landvojtovič Jan ml. (Peška Jan), 9. Peška Jan (Rössler Lukáš), 11. Landvojtovič Jan ml. (Kuba Ondřej), 14. Rössler Lukáš (Landvojtovič Jan ml.), 19. Landvojtovič Jan ml. (Klusáček Petr), 22. Rössler Lukáš (Kuba Ondřej), 26. Klusáček Petr (Landvojtovič Jan ml.), 34. Eichler Tomáš (Klusáček Petr), 35. Landvojtovič Jan ml., 40. Rössler Lukáš - 3. Janecký Josef (Novák Jakub), 7. Janecký Josef (Rokyta Václav), 21. Březina Milan (Janecký Josef), 36. Dlask Daniel (Pokorný Jan), 40. Hajn David (Vančura Václav)
ŽK: Eichler Tomáš - 0
Hrasl Slaný: Dlouhý Michal, Peška Jan, Kuba Ondřej, Klusáček Petr, Landvojtovič Jan ml., Landvojtovič Vít, Rössler Lukáš, Eichler Tomáš
FC Mazáci Přelouč: Hajn David, Rokyta Václav, Novák Jakub, Březina Milan, Pokorný Jan, Vančura Václav, Dlask Daniel, Janecký Josef, Rokyta Vojtěch Nejlepší hráči: Landvojtovič J. ml. (Hrasl Slaný), Janecký J. (Přelouč), Rossler L. (Hrasl Slaný)

O1A1403 Futsal Club Brandýsek - TJ Sokol Dobřichovice 7 : 4 (4 : 3)

Rozhodčí: Polák Ivo, Orálek Kamil Diváků: 19 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 7. 2. 2020 Výkop: 20:15 AF: D 5/5 – H 3/4 Fair play (trestné body): D 10 – H 9
Branky (asistence): 11. Houha Lukáš (Růžička Jiří), 12. Kroc Lukáš (Houha Lukáš), 13. Růžička Jiří (Kroc Lukáš), 17. Zíka Jan (Kroc Lukáš), 28. Ruprich Tomáš (Houha Lukáš), 30. Kroc Lukáš (Zíka Jan), 31. Zíka Jan (Růžička Jiří) - 4. Plzák Michal (Janoušek Václav), 8. Janoušek Václav (Rada Lukáš), 16. Obermajer Ladislav (Štědronský Martin), 38. Černý Daniel (Janoušek Václav)
ŽK: 0 - Černý Daniel
Futsal Club Brandýsek: Vokoun Martin, Kroc Lukáš, Houha Lukáš, Zíka Jan, Ruprich Tomáš, Hora Petr, Růžička Jiří
TJ Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Rada Lukáš, Halenka Jakub, Štědronský Martin, Janoušek Václav, Černý Daniel, Plzák Michal, Obermajer Ladislav, Šlapák Marcel Nejlepší hráči: Vokoun M., Kroc L. (oba Brandýsek), Janoušek V. (Dobřichovice)

O1A1404 MCE Slaný - FC Brazil Kladno 6 : 8 (4 : 4)

Rozhodčí: Chadima Miroslav, Smreček Ladislav Diváků: 20 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 7. 2. 2020 Výkop: 19:15 AF: D 5/7 – H 7/5 Fair play (trestné body): D 12 – H 14
Branky (asistence): 7. Nykl Michal (Maroušek Jan), 16. Nykl Michal (Volf Libor), 17. Maroušek Jan, 18. Nykl Michal (Maroušek Jan), 25. Říčka Jiří ml. (Nykl Michal), 40. Nykl Michal - 5. Zelenka Martin (Čampulka David), 6. Danylych Denys (Dlouhý Pavel), 11. Zelenka Martin (Dlouhý Pavel), 14. Neumann Radislav (Dlouhý Pavel), 23. Danylych Denys (Hudousek Matěj), 25. Neumann Radislav (Hudousek Matěj), 28. Zelenka Martin (Dlouhý Pavel), 40. Dlouhý Pavel
ŽK: 0 - Doležal Jan
MCE Slaný: Pustai Simon, Volf Libor, Maroušek Jan, Říčka Jiří ml., Říčka Jiří, Nykl Michal
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Zelenka Martin, Neumann Radislav, Kořínek Libor, Dlouhý Pavel, Hudousek Matěj, Danylych Denys, Čampulka David Nejlepší hráči: Nykl M. (MCE Sl), Čampulka D., Zelenka M. (oba Kladno)

O1A1405 AFC Kralupy - PK Třebusice 6 : 8 (4 : 3)

Rozhodčí: Svoboda Richard, Stádník Vladimír Diváků: 20 Místo konání: SH Kralupy Datum konání: 9. 2. 2020 Výkop: 18:45 AF: D 3/2 – H 2/1 Fair play (trestné body): D 5 – H 3
Branky (asistence): 3. Moravec Lukáš (Junek Petr), 16. Junek Petr (Vymětalík Vladimír), 17. Junek Petr (Koláček Libor), 20. Koláček Libor (Junek Petr), 25. Vymětalík Vladimír (Koláček Libor), 33. Mára Michal (Moravec Lukáš) - 1. Šerák Radek (Měkota Ondřej), 3. Fedrhanc Adam (Šerák Martin), 14. Šerák Radek (Šerák Martin), 26. Šulc Richard (Fedrhanc Adam), 28. Šerák Radek (Šulc Kryštof), 29. Šerák Radek (Měkota Ondřej), 33. Šulc Kryštof (Šerák Radek), 34. Hink Jaroslav (Měkota Ondřej)
AFC Kralupy: Prosický Jaroslav, Bednárik Jan, Moravec Lukáš, Mára Michal, Koláček Tomáš, Vymětalík Vladimír, Junek Petr, Harmáček Daniel, Koláček Libor
PK Třebusice: Měkota Ondřej, Hink Jaroslav, Šulc Kryštof, Fedrhanc Adam, Šerák Martin, Šerák Radek, Šulc Richard Nejlepší hráči: Šerák R. (Třebusice), Junek P., Koláček L. (oba Kralupy)