Události 4.kola

Po 4 odehraném kole ztrácí body již všechny celky, dosud suverénní kladenský Brazil remizoval s Třebusicemi, když ztratil vedení v poslední vteřině hry. Bez výhry a bez bodů zůstává jen kutnohorský nováček N.P.C., který utrpěl třetí dvoucifernou porážku, tentokrát obdržel 12 branek od slánského MCE. Velké drama na neveklovské palubovce, ve vyrovnaném utkání Tenisáci porazili Kralupy gólem z poslední vteřiny. Slánský Hrasl zničil kolínské SKP v závěrečné desetiminutovce. Střeleckou tabulku i aktivitu vede L. Volf z MCE Slaný, 15 (13+7).

Statistiky:

V dalším kole měly navrch domácí celky v poměru 3 1 0. Jediný, kdo si domů přivezl alespoň bod za remízu byl kladenský Brazil. 4.kolo nabídlo jeden dvouciferný výsledek, dvanáct branek inkasovala N.P.C. Kutná Hora na slánské palubovce od MCE, kde také padlo nejvíce branek, a to celkem 16. K utkání nastoupilo celkem 66 hráčů, nejvíce jich hrálo v utkání MCE Slaný s Kutnou Horou, celkem 18, nejvíce hráčů nominovala Kutná Hora, a to 10, nejméně jich nasadily, jen po 7 hráčích, Kralupy a Kolín. Celkem bylo vstřeleno 48 branek (průměr na zápas 12,00), domácí jich vstřelili 32 (průměr na zápas 8,00), hosté se trefili 16x (průměr na zápas 4,00). 4 kolo sledovalo celkem jen 64 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do slánské haly, na utkání Hraslu Slaný s Kolínem, a to 20. Uděleno bylo celkem 8 žlutých karet. Hrálo se slušně bez vyloučení. Nejvíce akumulovaných faulů nasbíral MCE Slaný, celkem 13, nejslušnějším celkem v této činnosti byl Hrasl Slaný, s pouhým 1 faulem. 

Slánský Hrasl předvedl po přestávce exhibici, kolínský SKP si nakonec odváží vysokou porážku, po vyrovnané první půli, domácí Eichler se trefil 4x, hattrick připojil Kuba. Velice slušně hraný první poločas přinesl pouze jediný faul, a to u hostitelského mužstva, které se také velice brzy ujalo vedení Eichlerem. Hosté hrající jen se dvěma náhradníky dokázali kontrovat vyrovnávací brankou těšně před přestávkou Velčovským. Poločasová pauza prospěla spíše domácímu celku, který ve druhém dějství totálně hosty převálcoval, nejprve dal klid do domácích řad dvěma góly Kuba a závěrečnou osmiminutovku změnil ve střeleckou exhibici. Hostitel prakticky v minutových intervalem navyšoval své vedení, a nakonec se zastavil na devítce, střelecké manévry začal osm minut před koncem kapitán Peška, agilní Eichler přidal další své tři branky, podruhé se prosadil opět Peška a vše dovršil svým dokonaným hattrickem Kuba.

Slánské MCE na své bioskové palubovce potvrdilo s kutnohorským nováčkem N.P.C. roli favorita a připravilo mu předčasnou nadílku v podobě 12 vstřelených branek, řádila dvojice Volf (4+1), Nykl (3+2). Domácí kralovali od prvních minut a také rychle stříleli branky, než se hosté ve slánské biosce rozkoukali, prohrávali o čtyři branky. Vše začal dvěma góly Říčka ml., další přesné trefy přidali Volf s Nyklem. Hosté dokázali zmazat nulu na svém kontě až po 12 minutách hry L. Laštovkou, ale to bylo do přestávky vše. Navíc brzy inkasovali pátý gól od Novotného a domácí si tak do poločasové přestávky přinesli pohodové vedení o čtyři branky. Hosté nebyli odevzdaným soupeřem, ale vůbec nedokázali pokrýt střelecké duo Volf, Nykl, které se na palubovce dělalo, co chtělo, nekompromisně trestalo chyby soupeře a vylepšovalo si své statistiky. K nim se přidal svým druhým gólem Novotný a jeden gól si hosté vstřelili sami. Hosté tak stále musí čekat na první body v soutěži.

Dramatická koncovka rozhodla o první výhře benešovských Tenisáků, Kralupy svedly více než vyrovnanou partii a o bod přišly až v poslední vteřině utkání. I když hosté dorazili v trochu kombinované sestavě a jen se dvěma hráči na střídání, sehráli s domácím celkem naprosto vyrovnanou partii. Také hostiteli stále chybí několik opor, ale nakonec měl více štěstí. První ohrozili branku domácí již ve 2 minutě, ale střelu F. Stibůrka kralupský gólman vyrazil. Do vedení šli ale hosté, Vymětalíkem, který po kličce gólmanovi trefil angličana. Domácí byli zanedlouho blízko vyrovnání, když střelu Mareše, vyráží před odkrytou brankou kralupský obránce. Většinou se hra odehrávala ve středu hrací plochy, a tak brankových příležitostí moc nebylo. Domácí spoléhali na dlouhé výhozy či nákopy svého gólmana a po jednom z nich srovnal Dvořák, který nejprve trefil tyč, ale z následné dorážky se již nemýlil. Domácí to povzbudilo a brzy se radovali i z vedoucí branky, na brankovišti se otočil D. Stibůrek a vymetl šibenici kralupské svatyně. Kralupský kanonýr Vymětalík byl blízko vyrovnání po čtvrthodině hry, ale trefil jen tyč benešovské branky. Hosté hráli velmi čistě, za celý poločas nefaulovali. Do druhé části hry vstoupili aktivněji hosté, ale všechny pokusy pochytal domácí brankář Franěk. Ve 28 minutě hosté poprvé faulovali a hned se jim to vymstilo, z přímého kopu trefil šibenici tentokrát F. Stibůrek. Hosté ale pokračovali v trpělivé hře a Vymětalík chytrou ranou k tyči střílí kontaktní branku. Další z dlouhých výhozů domácích až do brankoviště končí na břevně hostující branky po hlavičce D. Stibůrka. 4 minuty před koncem mají výhodu přímého kopu i hosté a obstřelují domácí zeď na bližší tyč, je srovnáno. V závěru měli přeci jen více šancí k zakončení domácí, ale ujala se hlavička D. Stibůrka v poslední vteřině utkání, a opět to bylo po dlouhém výhozu gólmana, předešlá varování této celkem účinné taktiky hostům nepomohla. Domácí se tak až ve 4.kole mohli radovat z první výhry.

Vyrovnaná partie mezi domácími Třebusice a kladenským Brazilem nepoznala vítěze, hosté z Kladna byli blízko prodloužení neporazitelnosti, ale inkasovali vyrovnávací branku v poslední vteřině od domácího kanonýra Hinka, spravedlivá remíza. Hosté, vedoucí a dosud neporažený celek, vstoupil do utkání lépe, velice rychle získal dvoubrankové vedení po střelách Dlouhého a Neumanna, když hrál od začátku ve velkém tempu a nasazení. Hostitel začal poněkud volněji, nicméně po 8 minutách se dočkal kontaktní branky od Fedrhance. Soupeř zareagoval rychle, dvoubrankové vedení vrátil lídrovi soutěže Čampulka. Poté však přišla výborná dvouminutovka domácího snajpra Hinka, který dvěma slepenými góly srovnal stav, a tak šly oba celky do poločasové přestávky za nerozhodného stavu. Ve druhé části se hra přelévala z jedné strany na druhou a opět se hrál velmi vyrovnaný futsal. Po 2 minutách druhé půle se trefil domácí brankář Sedlák a zařídil tak první a jak se později ukázalo, i poslední vedení svého celku. V té samé minutě hosté srovnávají Čičmancem a zanedlouho hosté jdou do opětovného vedení po trefě Havlíčka. Domácí odpověď přišla po půlhodině hry, vyrovnávací branku vstřelil Fedrhanc. Ale vše se opakovalo, opět v té samé minutě se trefuje Čičmanec a vzápětí přidává pojistku ještě Havlíček. Hosté směřují ke čtvrté výhře v řadě, ale domácí to nezabalili, dvě minuty před koncem si Fedrhanc zkompletovává hattrick, a těsně před závěrečným klaksonem ho napodobuje Hink. Úporná bitva dvou vyrovnaných celků tak nakonec skončila zaslouženou remízou.

Střelci kola se stali se 4 góly Volf L. z MCE Slaný a Eichler T. z Hraslu Slaný. Asistenty kola byli se třemi nahrávkami Kuba O. z Hraslu Slaný a Novotný F. z MCE Slaný.

Statistiky: Svou 100 asistenci (nyní 101) trefil Nykl M. z MCE Slaný, v 7 sezóně. Svůj 100 bod v aktivitě, nyní 102 (58+44), ve 4 sezóně, vstřelil Kuba O. z Hraslu Slaný. Svou 100 asistenci vstřelil ve své 11 sezóně, Šerák M. z Třebusic.

čekatelé: Zlata René (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 9 sezóna, Husárek Dalibor (MCE Sl) – 1 asistence do stovky, 7 sezóna, Mára Michal (AFC Kralupy) – 2 branky do stovky (15 sezóna), Maroušek Jan (MCE Sl) – 6 bodů do dvoustovky 194 (96+98), 9 sezóna, Moravec Lukáš (AFC Kralupy) – 6 bodů do čtyřstovky 394 (209+185), 14 sezóna, Neumann Radislav (FC Brazil Kl) – 3 body do stovky 97 (62+35), 5 sezóna, Koláček Libor (AFC Kralupy) – 5 asistencí do stovky, 11 sezóna, Šerák Radek (PK Třebusice) – 8 bodů do třístovky, 292 (112+180), 9 sezóna, Šerák Martin (PK Třebusice) – 7 bodů do dvoustovky 193 (93+100), 11 sezóna, Vymětalík Vladimír (AFC Kralupy) – 1 bod do šestistovky 599 (338+261), 13 sezóna, Kubín Martin (PK Třebusice) – 8 asistencí do stovky, 13 sezóna,  Zelenka Martin (FC Brazil Kl) – 7 bodů do stovky, 93 (57+36), 7 sezóna, SKP Kolín – 7 branek do jedenáctistovky, 8 sezóna, Říčka Jiří (MCE Sl) – 13 bodů do čtyřstovky 387 (265+122), 12 sezóna, Fedrhanc A. (Třebusice) – 12 asistencí do stovky, 7 sezóna, Pospíšil M. ml. (MCE Sl) – 13 branek do stovky, 7 sezóna, Nachtigal L. (Brazil Kl) – 13 bodů do stovky, 87 (39+48), 6 sezóna, Hrdlička Jiří (Hrasl Sl) – 14 bodů do stovky 86 (59+27), 4 sezóna

Sestava 4.kola:

Dostál L. (Kutná Hora) – Volf L. (MCE Slaný) 3x, Hink J. (Třebusice) 2x, Vymětalík V. (Kralupy) 3x, Eichler T. (Hrasl Slaný)

O1A0401 MCE Slaný - N.P.C. Kutná Hora 12 : 4 (5 : 1)

Rozhodčí: Říha Jaroslav, Kalík Michal Diváků: 17 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 29.10.2021 Výkop: 20:45 AF: D 5/8 – H 5/5 Fair play (trestné body): D 15 – H 14
Branky (asistence): 2. Říčka Jiří ml., 3. Říčka Jiří ml. (Koula Štěpán), 6. Volf Libor (Nykl Michal), 11. Nykl Michal (Říčka Jiří ml.), 15. Novotný Filip (Volf Libor), 27. Novotný Filip (Nykl Michal), 34. Nykl Michal (Pustai Simon), 35. Vlastní, 36. Volf Libor (Novotný Filip), 37. Volf Libor (Novotný Filip), 38. Nykl Michal (Pustai Simon), 39. Volf Libor (Novotný Filip) - 12. Laštovka Lukáš (Tůma David), 24. Biroš Martin (Mukařovský David), 35. Biroš Martin, 37. Mukařovský David (Pacák Martin)
ŽK: Novotný Filip - Mukařovský David, Vokoun Radek
MCE Slaný: Pustai Simon, Volf Libor, Marek Matyáš, Koula Štěpán, Nykl Michal, Říčka Jiří ml., Novotný Filip, Snovický Jan ml.
N.P.C. Kutná Hora: Dostál Lukáš, Pacák Martin, Tůma David, Vokoun Lukáš, Biroš Martin, Laštovka Lukáš, Laštovka David, Jeřábek Radim, Mukařovský David, Vokoun Radek Nejlepší hráči: Volf L. (MCE Sl), Dostál L. (Kutná Hora), Nykl M. (MCE Sl)

O1A0402 PK Třebusice - FC Brazil Kladno 7 : 7 (3 : 3)

Rozhodčí: Ježek Ondřej, Říha Jaroslav Diváků: 12 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 31.10.2021 Výkop: 18:00 AF: D 5/3 – H 2/5 Fair play (trestné body): D 10 – H 11
Branky (asistence): 8. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav), 15. Hink Jaroslav (Šerák Martin), 16. Hink Jaroslav (Fedrhanc Adam), 22. Sedlák Michal (Hink Jaroslav), 31. Fedrhanc Adam (Šulc Kryštof), 38. Fedrhanc Adam (Šerák Radek), 40. Hink Jaroslav - 4. Neumann Radislav, 9. Čampulka David, 17. Dlouhý Pavel, 22. Čičmanec Lukáš (Čampulka David), 25. Havlíček Robin (Zelenka Martin), 31. Čičmanec Lukáš (Čampulka David), 35. Havlíček Robin (Dlouhý Pavel)
ŽK: Hink Jaroslav - Doležal Jan, Čampulka David
PK Třebusice: Sedlák Michal, Hink Jaroslav, Kala Lukáš, Šerák Martin, Šerák Radek, Šulc Kryštof, Dráb Václav, Kubín Pavel, Fedrhanc Adam
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Čampulka David, Dlouhý Pavel, Neumann Radislav, Havlíček Robin, Zelenka Martin, Danylych Denys, Čičmanec Lukáš Nejlepší hráči: Hink J. (Třebusice), Čampulka D. (Kladno), Fedrhanc A. (Třebusice)

O1A0403 Tenisáci Benešov - AFC Kralupy 4 : 3 (2 : 1)

Rozhodčí: Maxián Libor, Borek Alexandr Diváků: 15 Místo konání: SH Neveklov Datum konání: 31.10.2021 Výkop: 18:00 AF: D 5/4 – H 0/2 Fair play (trestné body): D 11 – H 2
Branky (asistence): 12. Dvořák Daniel (Franěk Michal), 13. Stibůrek David (Průcha Štěpán), 28. Stibůrek Filip, 40. Stibůrek David (Franěk Michal) - 4. Vymětalík Vladimír (Junek Petr), 30. Vymětalík Vladimír (Koláček Libor), 36. Vymětalík Vladimír
ŽK: Stibůrek David - 0
Tenisáci Benešov: Franěk Michal, Dvořák Daniel, Kamenský Tomáš, Průcha Štěpán, Stibůrek Filip, Stibůrek David, Rabiňák Ondra, Mareš Václav, Suk Vojtěch
AFC Kralupy: Prosický Jaroslav, Vymětalík Vladimír, Koláček Libor, Koláček Tomáš, Junek Petr, Valda David, Tetiva Martin Nejlepší hráči: Vymětalík V., Valda D. (oba Kralupy), Stibůrek F. (Benešov)

O1A0404 Hrasl Slaný - SKP Kolín 9 : 2 (1 : 1)

Rozhodčí: Bázler Jiří, Ježek Ondřej Diváků: 20 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 29.10.2021 Výkop: 19:15 AF: D 1/0 – H 5/5 Fair play (trestné body): D 1 – H 12
Branky (asistence): 4. Eichler Tomáš (Peška Jan), 22. Kuba Ondřej (Peška Jan), 27. Kuba Ondřej (Hájek Tomáš), 32. Peška Jan (Klusáček Petr), 33. Eichler Tomáš (Klusáček Petr), 34. Peška Jan (Klusáček Petr), 37. Eichler Tomáš (Kuba Ondřej), 38. Eichler Tomáš (Hájek Tomáš), 39. Kuba Ondřej (Bardoň Lukáš) - 18. Velčovský Lubomír (Lytvynenko Roman), 40. Hejduk Zdeněk (Lytvynenko Roman)
ŽK: 0 - Hejduk Zdeněk
Hrasl Slaný: Hrdlička Jiří, Peška Jan, Hošek Michal, Klusáček Petr, Kuba Ondřej, Bardoň Lukáš, Hájek Tomáš, Eichler Tomáš
SKP Kolín: Funda Ladislav, Lytvynenko Roman, Šváb Tomáš, Jehlička Aleš, Lengál Dominik, Hejduk Zdeněk, Velčovský Lubomír Nejlepší hráči: Eichler T., Kuba O. (oba Hrasl Sl), Šváb T. (Kolín)