Události 6.kola

Stále neporažený kladenský Brazil si udržuje na čele čtyřbodový náskok, v pořadí třetí výhra o jedinou branku se urodila na slánské palubovce Hraslu. Úspěšní byly i oba pronásledovatelé, Kralupy přehrály domácí kolínské SKP po přestávce a slánské MCE uspělo také lepší koncovkou ve druhé části hry nad třebusickým PK. Druhou výhru v soutěži si vystříleli benešovští Tenisáci nad kutnohorským nováčkem N.P.C. Na čele aktivity i v tabulce střelců navýšil svoji dominanci čarostřelec ze slánského MCE 24 (20+4).  

Statistiky:

V dalším kole dopadl souboj domácí - hosté nerozhodně v poměru 2 0 2. Domácí nadělovali, Benešov připravil 11 branek Kutné Hoře, desítku inkasovaly Třebusice u MCE Slaný, v obou utkáních padlo také nejvíce branek, a to po 16. K utkáním nastoupilo celkem 67 hráčů, nejvíce jich hrálo hned ve třech utkání, celkem 17, nejvíce hráčů nominovaly MCE Slaný, Kutná Hora a Kladno, a to po 9, nejméně jich nasadily ostatní zbylé celky, po 8 hráčích. Celkem bylo vstřeleno 50 branek (průměr na zápas 12,50), domácí jich vstřelili 28 (průměr na zápas 7,00), hosté se trefili 22x (průměr na zápas 5,50). Toto kolo sledovalo celkem 70 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do neveklovské haly, a to 30. Uděleny byly pouhé 3 žluté karty. Hrálo se slušně bez vyloučení. Nejvíce akumulovaných faulů nasbíral Hrasl Slaný, celkem 9, nejslušnějším celkem v této činnosti byl Benešov, jen se 3 fauly. 

Slánské MCE potvrdilo střelecky svoji převahu až ve druhé části hry, první polovinu držel hosty brankář, domácí kanonýr Volf trefil hattrick. Od začátku měli navrch domácí hráči a byli to oni, kteří šli do vedení po 4 minutách hry svým ostrostřelcem Volfem. Ovšem další šance hostitelského celku zneškodňoval brankář Sedlák, který výrazně pomohl k obratu skóre, vyrovnání trefil v 10 minutě Šulc a po čtvrthodině hry jdou hosté i do vedení po gólu Fedrhance. Do poločasu se hosté trefili ještě jednou, ale do své branky, a tak šly oba celky do pauzy za nerozhodného stavu. Po změně stran domácí prolomili střeleckou smůlu, začali se více prosazovat v zakončení, a nakonec nadělili soupeři nepopulární desítku. Opětovné vedení domácímu celku připravil Říčka, v minutových intervalech navyšují vedení 2x Nykl, a i Říčka se prosazuje podruhé. Hosté kontrují dvěma zásahy Kinského, ale to nestačí na dohnání gólového manka. V závěrečné sedmiminutovce domácí navyšují vedení, Volf si dalšími góly dokonává hattrick, mezi střelce se zapisují také Marek a Koula. Soupeř jen trochu kosmeticky upravuje skóre gólem brankáře Sedláka a druhou trefou Šulce. Slánský Volf bodoval i střílel branky ve všech šesti odehraných utkáních.

Benešovští Tenisáci si na své neveklovské palubovce poradili s kutnohorským N.P.C., rozdíl byl především v bránění a také v efektivnější koncovce, domácí Sklenička přispěl k domácí kanonádě hattrickem. Úvodní desetiminutovka přinesla celkem vyrovnanou partii. Domácí šli bleskově, po 25 vteřinách do vedení po trefě Skleničky. Soupeř ale rychle odpověděl, nejprve zkusil pozornost domácího gólmana střelou z dálky Tugsmanjakh a o chvilku později přeci jen vyrovnává tečovanou střelou k tyči za přispění domácích obránců. Následovaly dvě šance hostitelského celku, ale Hocek ani Stibůrek se neprosazují. Domácí si přesto vrací vedení po 8 minutách hry, kdy chybné rozehrávky soupeře využil v přečíslení Mareš střelou do prázdné branky. Poté domácí odmítli další pojistku vedení, když z penalty trefil jen tyč Lupač. A přišel trest, hosté vystřelili z poloviny hřiště Mukařovským a míč prošel vším až do domácí sítě. Domácí to ale nezaskočilo a velice rychle kontrovali dalším vedoucím gólem Mareše tvrdou ranou k tyči. Hosté postupně nestíhali pozorně bránit a hostitel toho využil k navýšení vedení, nejprve se po kombinační akci trefil Průcha a přečíslení hostující obrany zakončil do prázdné Hocek. Do přestávky domácí přidávají ještě jednu branku Lupačem, po přesném rychlém výhozu brankáře Fraňka. Poslední šanci prvního dějství měli hosté, ale L. Laštovka trefuje jen tyč. Druhý poločas začali aktivněji hosté ve snaze zvrátit nepřiznivý stav, ale vedlo to jen ke snížení Mukařovským. Jak je účiná rychlá a dlouhá rozehrávka od domácího gólmana až před branku soupeře, se hosté přesvědčili ve 26 minutě, kdy si hlavou vstřelili vlastence. Také domácí Suk se chtěl zapsat mezi střelce, ale jeho tři střelecké pokusy skončili na brankáři Dostálovi. Domácí pozorně bránili a hosté převážně zkoušeli střelbu ze střední a větší vzdálenosti. Po půlhodině hry se střelou opět z dálky prosazuje Pacák. Další minuty patřili domácímu Stibůrkovi, ten nejprve orazítkoval tyč kutnohorské branky, ale pak se trefil tvrdou ranou z přímého kopu. Desátý domácí úspěch přišel po výhozu gólmana Fraňka střelou do prázdné od Hocka. V samotném závěru se oba celky trefily ještě jednou, nejprve hosté opět dalekonosnou střelou Piskače střílí pátou branku, a gólový účet utkání završuje svým dokonaným hattrickem domácí Sklenička. Ve všech šesti vystoupení bodoval benešovský Průcha, stejně tak si vede kutnohorský Pacák.      

Kladenský Brazil si nadále udržuje neporazitelnost, tentokrát vyhrál nejtěsnějším rozdílem na palubovce slánského Hraslu, celkem vyrovnané utkání rozhodla efektivnější koncovka lídra soutěže, u všech domácích branek byl Kuba O., ale na body to nestačilo. Herně velmi vyrovnané utkání začali lépe hosté, kteří po 4 minutách otevřeli skóre Čičmancem. Hostitel odpověděl po čtvrthodině hry vyrovnávací brankou Kuby, ale soupeř si rychle vrátil vedení Zelenkou. Tak také skončil první poločas, ve kterém byli hosté šťastnější o branku. Po změně stran pokračoval vyrovnaný souboj, akce se přelévaly z jedné strany na druhou. I druhou část hry začali lépe hosté, když navýšil vedení Havlíček. Domácí to však nezabalili a agilní Kuba zavelel ke stíhací jízdě, nejprve sám vstřelil kontaktní branku a 8 minut před koncem připravil vyrovnávací branku Eichlerovi. Ani toto vyrovnání však nemělo dlouhé trvání, hosté opět dokázali odskočit o dvě branky, postarali se o ně kapitán Neumann a podruhé se prosadil Čičmanec. Domácí tentokrát stihli docílit jen kontaktní branky v závěrečné minutě hry Kubou, který si tak alespoň zkompletoval hattrick, ale body se vezly do Kladna. Kladenská ustálená sestava přinesla 100% bodový zisk ve všech šesti vystoupeních hned pětici hráčů, Neumann, Zelenka, Čičmanec, Havlíček a Čampulka.

Kralupské AFC si veze všechny body z kolínské palubovky od SKP, hosté po přestávce zvýšili aktivitu, kterou podpořili přesnou střelbou a výborným výkonem brankáře Heimratha. První část měla zcela vyrovnaný průběh. Jako první udeřili domácí Srbou po 7 minutách hry. Soupeř sice odpověděl vyrovnávací brankou Vymětalíka, ale o minutu později již hostitel opět vedl po trefě svého kanonýra Slezáka. Také kralupský snajper Vymětalík měl nabito a minutu před poločasovým hvizdem zařídil vyrovnání. Po přestávce začali hosté přebírat iniciativu, kterou podpořil bravurním výkonem brankář Heimrath. Výsledkem tohoto snažení byl dvoubrankový náskok, o který se postarali Junek s Koláčkem. Další pojistku přidali hosté po půlhodině hry opět Junkem a bylo rozhodnuto. Hostujícího brankáře dokázal ve druhé části hry překonat jen Srba z nařízené penalty, a to na body nestačilo. Zcela zasloužená výhra hostů, zejména za druhý poločas. Pravidelnými bodovými sběrateli jsou hned tři kralupští hráči, Junek, Vymětalík a L. Koláček.

Střelci kola se stali s hattricky Volf L. z MCE Slaný, Sklenička M. z Benešova a Kuba O. z Hraslu Slaný. Asistenty kola byli se třemi nahrávkami Lupač A. z Benešova a Koula Š. z MCE Slaný.

Statistiky: Svou 100 asistenci trefil v 9 sezóně Maroušek J. z MCE Slaný.

čekatelé: Zlata René (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 9 sezóna, Husárek Dalibor (MCE Sl) – 1 asistence do stovky, 7 sezóna, Mára Michal (AFC Kralupy) – 1 branka do stovky (15 sezóna), Maroušek Jan (MCE Sl) – 4 bodů do dvoustovky 196 (96+100), 9 sezóna, Moravec Lukáš (AFC Kralupy) – 5 bodů do čtyřstovky 395 (209+186), 14 sezóna, Koláček Libor (AFC Kralupy) – 3 asistence do stovky, 11 sezóna, Šerák Radek (PK Třebusice) – 8 bodů do třístovky, 292 (112+180), 9 sezóna, Šerák Martin (PK Třebusice) – 5 bodů do dvoustovky 195 (94+101), 11 sezóna, Kubín Martin (PK Třebusice) – 7 asistencí do stovky, 13 sezóna,  Zelenka Martin (FC Brazil Kl) – 3 body do stovky, 97 (60+37), 7 sezóna, Říčka Jiří (MCE Sl) – 13 bodů do čtyřstovky 387 (265+122), 12 sezóna, Fedrhanc A. (Třebusice) – 11 asistencí do stovky, 7 sezóna, Pospíšil M. ml. (MCE Sl) – 13 branek do stovky, 7 sezóna, Nachtigal L. (Brazil Kl) – 13 bodů do stovky, 87 (39+48), 6 sezóna, Hrdlička Jiří (Hrasl Sl) – 13 bodů do stovky 87 (60+27), 4 sezóna, AFC Kralupy – 4 branky do devatenáctistovky, 15 sezóna, Klusáček P. (Hrasl Sl) – 11 bodů do stovky, 89 (53+36), 4 sezóna, MCE Slaný – 11 branek do sedmnáctistovky, 13 sezóna

Sestava 6.kola:

Heimrath P. (Kralupy) – Volf L. (MCE Slaný) 5x, Sklenička M. (Benešov), Kuba O. (Hrasl Slaný), Čičmanec L. (Kladno) 2x

O1A0601 MCE Slaný - PK Třebusice 10 : 6 (2 : 2)

Rozhodčí: Polák Ivo, Orálek Kamil Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 12.11.2021 Výkop: 19:15 AF: D 5/2 – H 3/3 Fair play (trestné body): D 9 – H 6
Branky (asistence): 4. Volf Libor (Marek Matyáš), 17. Vlastní, 22. Říčka Jiří ml., 23. Nykl Michal (Maroušek Jan), 25. Nykl Michal (Volf Libor), 33. Volf Libor (Koula Štěpán), 34. Marek Matyáš (Maroušek Jan), 35. Koula Štěpán (Volf Libor), 38. Volf Libor (Koula Štěpán), 245. Říčka Jiří ml. - 10. Šulc Kryštof (Dráb Václav), 15. Fedrhanc Adam (Kinský Lukáš), 26. Kinský Lukáš (Hink Jaroslav), 27. Kinský Lukáš (Fedrhanc Adam), 37. Sedlák Michal (Šulc Kryštof), 40. Šulc Kryštof (Kubín Martin)
ŽK: Nykl Michal - 0
MCE Slaný: Pustai Simon, Volf Libor, Nykl Michal, Říčka Jiří ml., Maroušek Jan, Koula Štěpán, Marek Matyáš, Matoušek Filip, Snovický Jan ml.
PK Třebusice: Sedlák Michal, Hink Jaroslav, Fedrhanc Adam, Kubín Pavel, Šulc Kryštof, Dráb Václav, Kinský Lukáš, Kubín Martin Nejlepší hráči: Volf L. (MCE Sl), Kinský L. (Třebusice), Koula Š. (MCE Sl)

O1A0602 Tenisáci Benešov - N.P.C. Kutná Hora 11 : 5 (6 : 2)

Rozhodčí: Borek Alexandr, Maxián Libor Diváků: 30 Místo konání: SH Neveklov Datum konání: 14.11.2021 Výkop: 18:00 AF: D 1/2 – H 2/2 Fair play (trestné body): D 3 – H 6
Branky (asistence): 1. Sklenička Martin (Stibůrek David), 8. Mareš Václav (Hocek Petr), 14. Mareš Václav (Hocek Petr), 16. Průcha Štěpán (Lupač Adam), 17. Hocek Petr (Sklenička Martin), 18. Lupač Adam (Franěk Michal), 26. Stibůrek David (Franěk Michal), 30. Sklenička Martin (Lupač Adam), 33. Stibůrek David, 34. Hocek Petr (Průcha Štěpán), 39. Sklenička Martin (Lupač Adam) - 4. Vlastní, 13. Mukařovský David, 24. Mukařovský David (Piskač Vít), 29. Pacák Martin (Laštovka Lukáš), 37. Piskač Vít
ŽK: 0 - Dostál Lukáš
Tenisáci Benešov: Franěk Michal, Hocek Petr, Sklenička Martin, Suk Vojtěch, Stibůrek David, Mareš Václav, Průcha Štěpán, Lupač Adam
N.P.C. Kutná Hora: Dostál Lukáš, Pacák Martin, Mukařovský David, Laštovka David, Laštovka Lukáš, Vojtíšek Matěj, Piskač Vít, Jeřábek Radim, Tugsmandakh Munkhbayasak Nejlepší hráči: Sklenička M., Lupač A. (oba Benešov), Piskač V. (Kutná Hora)

O1A0603 Hrasl Slaný - FC Brazil Kladno 4 : 5 (1 : 2)

Rozhodčí: Kalík Michal, Bázler Jiří Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 12.11.2021 Výkop: 20:45 AF: D 4/5 – H 2/4 Fair play (trestné body): D 9 – H 6
Branky (asistence): 14. Kuba Ondřej (Eichler Tomáš), 29. Kuba Ondřej (Klusáček Petr), 32. Eichler Tomáš (Kuba Ondřej), 40. Kuba Ondřej (Eichler Tomáš) - 4. Čičmanec Lukáš (Danylych Denys), 15. Zelenka Martin (Čičmanec Lukáš), 25. Havlíček Robin (Santler Dominik), 33. Neumann Radislav, 37. Čičmanec Lukáš (Čampulka David)
Hrasl Slaný: Hrdlička Jiří, Peška Jan, Klusáček Petr, Procházka David, Kuba Ondřej, Bardoň Lukáš, Eichler Tomáš, Landvojtovič Vít
FC Brazil Kladno: Doležal Jan, Neumann Radislav, Zelenka Martin, Danylych Denys, Havlíček Robin, Čampulka David, Čičmanec Lukáš, Santler Dominik Nejlepší hráči: Čičmanec L. (Kladno), Kuba O. (Hrasl Sl), Zelenka M. (Kladno)

O1A0604 SKP Kolín - AFC Kralupy 3 : 6 (2 : 2)

Rozhodčí: Černý Martin, Klobása Michael Diváků: 20 Místo konání: SH SOŠ Kolín Datum konání: 12.11.2021 Výkop: 19:15 AF: D 3/5 – H 3/4 Fair play (trestné body): D 10 – H 7
Branky (asistence): 7. Srba Martin (Kašpar Jiří), 14. Slezák Lukáš (Teplý Josef), 35. Srba Martin - 14. Vymětalík Vladimír (Moravec Lukáš), 19. Vymětalík Vladimír, 21. Junek Petr (Vymětalík Vladimír), 26. Koláček Libor (Junek Petr), 31. Tetiva Martin (Koláček Libor), 37. Junek Petr
ŽK: Slezák Lukáš - 0
SKP Kolín: Jílek Miroslav, Škopek Michal, Kovařík Jakub, Slezák Lukáš, Teplý Josef, Srba Martin, Kašpar Jiří, Jehlička Aleš
AFC Kralupy: Heimrath Pavel, Vymětalík Vladimír, Koláček Libor, Valda David, Tetiva Martin, Ševčík Patrik, Junek Petr, Moravec Lukáš Nejlepší hráči: Heimrath P., Junek P. (oba Kralupy), Srba M. (Kolín)