Události 3.kola nadstavby

Kladenský Brazil si poradil na své palubovce s benešovskými Tenisáky, nekompletní hosté bojovali statečně, ale v závěru jim chyběli i síly. Třebusické PK přehrálo celkem hladce přehrálo kralupské AFC, rozhodnuto bylo do přestávky, střelecké představení Hinka J.  Kolínské SKP otáčí utkání u slánského Hraslu po změně stran, rozhodl nekompletní domácí kádr i vyloučení slánského Klusáčka P. Střelecká přestřelka domácího slánského MCE s Kutnou Horou znamenala tři body pro hostitele, rozhodla lepší koncovka domácího celku po změně stran. Na čelo aktivity se prostřílel s 5 góly třebusický kanonýr Hink J. 51 (32+19) a dostihl i vedoucího střelce soutěže Volfa L. z MCE Slaný, oba nyní mají 32 branek.

Statistiky:

Ve třetím kole nadstavbové části dopadl souboj domácí – hosté daleko lépe pro domácí tvrze v poměru 3 0 1. Jediný, kdo uspěl venku byl Kolín u slánského Hraslu. Urodil se jeden dvouciferný výsledek, kdy MCE Slaný nadělilo 11 branek Kutné Hoře, v tomto utkání také padlo nejvíce branek, a to celkem 19. K utkáním nastoupilo celkem 68 hráčů, nejvíce jich nastoupilo v utkání MCE Slaný s Kutnou Horou, celkem po 19, nejvíce hráčů nominovalo Kladno, a to 11, nejméně jich nasadil Hrasl Slaný, a to jen 6 hráčů. Celkem bylo vstřeleno 59 branek (průměr na zápas 14,75), domácí jich vstřelili 33 (průměr na zápas 8,25), hosté se trefili 26x (průměr na zápas 6,50). Toto kolo sledovalo celkem jen 68 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do kladenské haly, a to 40. Uděleny bylo celkem 6 žlutých karet, z toho hned pět padlo v utkání Hraslu Slaný s Kolínem. Jediným červeným hříšníkem byl Klusáček P. z Hraslu Slaný. Nejvíce akumulovaných faulů nasbíralo Kladno, a to 10, nejslušnějšími celky v této činnosti byly Hrasl Slaný a Třebusice, jen se 4 fauly.

Kladenský Brazil odrazil další útok pronásledovatele, nekompletní Benešov ale dlouho zlobil, až ke konci utkání již mu docházeli síly a čistý hattrick Průchy Š. na body nestačil. V prvním poločase byli domácí herně lepší, ale soupeř hrající jen se dvěma hráči na střídání byl nebezpečnější v zakončení. Již v úvodní minutě se prosadil domácí Kott T. a zanedlouho přidal pojistku Havlíček R. Hosté dosáhli po 9 minutách na kontaktní branku Šlejmara J. O minutu později ale Havlíček R. se trefil podruhé a vrátil svému celku dvoubrankové vedení. Hosté neustále dotahují náskok hostitele na rozdíl jediné branky, nejprve se to povedlo Rozsypalovi L., pak na trefu Santlera D. zareagoval Sklenička M. a do třetice na Zelenkovu M. branku Průcha Š. Těsný náskok si domácí přenesli do druhé části hry. Tu začali lépe hosté a další branky Průchy Š. již znamenala srovnání stavu. PO přestávce se již hra vyrovnala. Domácí si dvěma slepenými góly Neumana R. a Čičmance L. vrátila dvoubrankové vedení (páté v tomto utkání). Utkání ještě zdramatizoval zkompletovaným čistým hattrickem Průcha Š., ale v závěru již hostům začali ubývat síly a domácí přidali konečnou pojistku druhou trefou Kotta T. Kladno si na čele navýšilo vedení na 15 bodů, nejlepším v aktivitě je Čičmanec L. 38 (22+16). Benešov ještě má teoretickou šanci dostihnout vedoucí Kladno, ale spíše to vypadá na hájení druhé příčky, kde se bodově dotáhly Třebusicemi, nejlepším v aktivitě je Sklenička M. 28 (19+9).

Třebusické PK celkem s přehledem a zaslouženě porazilo kralupské AFC, domácí kanonýr Hink J. opět řádil a prakticky sám 5+2 zničil soupeře, rozhodnuto bylo velice rychle. Utkání v jasné režii domácího celku, který začal úřadovat od první minuty, kdy se poprvé prosadil Hink J., zanedlouho přidal pojistku Šerák R. další minuty první půle si na palubovce pronajal kanonýr Hink J., který stihl vstřelit další čtyři branky. Soupeř kontroval jen gólem Junka P. a šel tak do poločasové přestávky s pětibrankovou ztrátou. Jasné vedení domácí střelce po změně stran trochu přibrzdilo, Šerák R. se trefil podruhé a mezi střelce se zapsal také Kala L. Hosté trochu zkorigovali hrozivý stav dvěma góly Menčla D. a brankou Valdy D. Třebusice se dotáhly další výhrou bodově na druhý Benešov, má lídra aktivity a střelce soutěže Hinka J. 51 (32+19). Kralupy v nadstavbě ještě nebodovaly a budou pravděpodobně bojovat se slánskými celky o 5-7.místo, nejlepším v aktivitě je Vymětalík V. 48 (26+22).

Kolínské SKP si veze všechny body od slánského Hraslu, který nebyl kompletní, ale sehrál celkem vyrovnanou partii v první části hry, kterou i vyhrál, ale úzký kádr a navíc vyloučení Klusáčka P. přivodil obrat skóre, hostující Váňa P. trefil hattrick. Domácí nastoupili s jediným náhradníkem, ale zpočátku byli více než vyrovnaným soupeřem. Také se hned v úvodní minutě trefil Klusáček P. Hosté odpověděli vyrovnávací brankou po 8 minutách hry. Hostiteli vrátil vedení gólman Hrdlička J., další srovnání stavu trefuje kolínský Lev L. Do třetice se vše opakuje, další vedoucí branka domácích od Landvojtoviče J. ml., vyrovnání Kovaříkem J. Až v závěru prvního poločasu domácí odskakují na rozdíl dvou branek, podruhé se prosazují Landvojtovič J. ml. a Klusáček P. Hned v úvodu druhé části hry ale přišlo vyloučení domácího Klusáčka P. a soupeř využitou přesilovkou snižuje druhou trefou Lva L. Domácí již hrající bez možnosti střídání ztrácí vedení, Váňa dvěma góly otáčí skóre na kolínskou stranu. Domácím se ještě podařilo srovnat stav 5 minut před koncem Landvojtovičem V. a závěr utkání již patřil hostům, kteří dvěma góly dali utkání definitivu, podruhé se prosadil Kovařík J. a gólový účet utkání završil brankář Jílek M. Kolín má čtyři výhry v řadě a přibližuje se na dva body medailovým pozicím, nejlepším v aktivitě je Vaňa P. 27 (13+14). Hrasl Slaný v nadstavbové části ještě nevyhrál a bude bojovat ve spodní části tabulky, nejlepším v aktivitě je Kuba O. 31 (16+15).

Střelecká přestřelka na slánské palubovce mezi domácím MCE a Kutnou Horou nakonec vyzněla pro hostitele, vyrovnaný první poločas herně i výsledkově, pak již rozhodovalo lepší zakončení domácího celku, hattricky na obou stranách, Nykl M. jím přispěl k výhře, Král M. nikoliv. Do utkání vstoupila obě mužstva aktivně a s chutí hrát. Šance se rodily na obou stranách, lepší vstup měli hosté, kteří získali dvoubrankové vedení Králem M., a Laštovkou L. To však netrvalo dlouho, tři slepené branky hostitele znamenali obrat v utkání, kontaktní branku vstřelil Nykl M., vyrovnání Volf L. a vedení Marek M. Hosté ale v té samé minutě srovnávají druhou trefou Krále M. Ke konci poločasu se podruhé prosadil Nykl M. a posunul domácí celek s těsným vedením do poločasové pauzy. Po změně stran již domácí získali převahu a potvrdili ji i střelecky. Sice hned v úvodu zařídil druhé vyrovnání Král M. (zkompletovaný hattrick), ale další minuty patřili domácímu celku, který vstřelil 4 góly v řadě a další si dali hosté sami. Nejprve se trefil Maroušek J., pak Hnízdil D., Nykl M. si dokonal hattrick a Maroušek J. střílí svoji druhou branku. Desítku trefuje Koula Š. Hosté reagují třemi góly Pacáka M., Tuzara L. a Kosprdy D. ale to je málo. V poslední minutě se ještě oba celky trefují jednou, domácí účet završuje Snovický J. a u soupeře Mukařovský D. MCE Slaný se bodově dotáhlo na dva své soupeře v tabulce, a ještě může zabojovat o celkové páté místo, má nejlepšího střelce soutěže Volfa L. 40 (32+8). Kutná Hora nyní na posledním místě ztrácí tři body na nejbližší soupeře, což není nepřekonatelná překážka, nejlepším v aktivitě je Laštovka L. 23 (14+9).

Střelcem kola se stal s 5 góly Hink J. z Třebusic. Nejlepšími asistenty, nahrávali celkem na tři branky, byli Šerák R. z Třebusic, Hrdlička J. z Hraslu Slaný a Mukařovský D. z Kutné Hory.

Statistiky:

čekatelé: Tenisáci Benešov – 6 branek do pětistovky, 5 sezóna, Zlata René (MCE Sl) – 1 branka do stovky, 9 sezóna, Husárek Dalibor (MCE Sl) – 1 asistence do  stovky, 7 sezóna, Moravec Lukáš (AFC Kralupy) – 2 body do čtyřstovky 398 (210+188), 14 sezóna, Šerák Martin (PK Třebusice) – 2 branky do stovky, 11 sezóna, Kubín Martin (PK Třebusice) – 7 asistencí do stovky, 13 sezóna,  Říčka Jiří (MCE Sl) – 11 bodů do čtyřstovky 389 (266+123), 12 sezóna, Fedrhanc A. (Třebusice) – 7 asistencí do stovky, 7 sezóna, Pospíšil M. ml. (MCE Sl) – 13 branek do stovky, 7 sezóna, Nachtigal L. (Brazil Kl) – 13 bodů do stovky, 87 (39+48), 6 sezóna, Hrdlička Jiří (Hrasl Sl) – 5 bodů do stovky 95 (63+32), 4 sezóna, Hocek P. (Benešov) – 9 bodů do stovky 91 (61+30), 5 sezóna, Landvojtovič Vít (Hrasl Sl) – 10 bodů v aktivitě do stovky 90 (55+35), 4 sezóna, Mareš Václav (Benešov) – 9 bodů do stovky, 91 (50+41), 5 sezóna, Slezák Lukáš (Kolín) – 10 bodů do stovky, 90 (57+43), 2 sezóna

Sestava 17.kola:

Hrdlička J. (Hrasl Slaný) 3x – Hink J. (Třebusice) 8x. Nykl M. (MCE Slaný), Váňa P. (Kolín) 2x, Průcha Š. (Benešov) 2x

O1B0301 FC Brazil Kladno - Tenisáci Benešov 8 : 6 (5 : 4)

Rozhodčí: Kalík Michal, Chyba Michal Diváků: 40 Místo konání: SH BIOS Kladno Datum konání: 26.2.2022 Výkop: 18:45 AF: D 6/4 – H 4/4 Fair play (trestné body): D 12 – H 8                                           Branky (asistence): 1. Kott Tomáš (Čičmanec Lukáš), 5. Havlíček Robin (Čičmanec Lukáš), 10. Havlíček Robin (Kott Tomáš), 15. Santler Dominik (Čampulka David), 18. Zelenka Martin (Dlouhý Pavel), 28. Neumann Radislav, 30. Čičmanec Lukáš (Čampulka David), 34. Kott Tomáš (Santler Dominik) - 9. Šlejmar Jakub (Mareš Václav), 14. Rozsypal Lukáš (Šlejmar Jakub), 17. Sklenička Martin, 18. Průcha Štěpán, 27. Průcha Štěpán (Rozsypal Lukáš), 33. Průcha Štěpán
ŽK: Neumann Radislav - 0
FC Brazil Kladno: Kabele Petr, Neumann Radislav, Čampulka David, Zelenka Martin, Čičmanec Lukáš, Havlíček Robin, Dlouhý Pavel, Santler Dominik, Kott Tomáš, Danylych Denys, Doležal Jan
Tenisáci Benešov: Franěk Michal, Mareš Václav, Rozsypal Lukáš, Průcha Štěpán, Šlejmar Jakub, Sklenička Martin, Kašpar Tomáš Nejlepší hráči: Průcha Š. (Benešov), Kott T., Havlíček R. (oba Kladno)

O1B0302 PK Třebusice - AFC Kralupy 8 : 4 (6 : 1)

Rozhodčí: Pejša Tomáš, Kalík Michal Diváků: 15 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 25.2.2022 Výkop: 19:15 AF: D 1/3 – H 2/5 Fair play (trestné body): D 4 – H 7                                             Branky (asistence): 1. Hink Jaroslav (Kinský Lukáš), 4. Šerák Radek (Hink Jaroslav), 9. Hink Jaroslav (Šerák Radek), 11. Hink Jaroslav (Kala Lukáš), 18. Hink Jaroslav (Šerák Radek), 19. Hink Jaroslav (Kala Lukáš), 22. Šerák Radek (Hink Jaroslav), 36. Kala Lukáš (Šerák Radek) - 16. Junek Petr (Menčl Dominik), 25. Menčl Dominik (Vymětalík Vladimír), 37. Menčl Dominik, 37. Valda David
PK Třebusice: Měkota Ondřej, Hink Jaroslav, Kala Lukáš, Dráb Václav, Šulc Kryštof, Kinský Lukáš, Šerák Radek
AFC Kralupy: Heimrath Pavel, Menčl Dominik, Valda David, Harmáček Daniel, Junek Petr, Vymětalík Vladimír, Moravec Lukáš, Koláček Libor, Mára Michal Nejlepší hráči: Hink J. Šulc K. (oba Třebusice), Menčl D. (Kralupy)

O1B0303 Hrasl Slaný - SKP Kolín 6 : 8 (5 : 3)

Rozhodčí: Říha Jaroslav, Kalík Michal Diváků: 11 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 25.2.2022 Výkop: 20:45 AF: D 1/3 – H 2/5 Fair play (trestné body): D 12 – H 11                                         Branky (asistence): 2. Klusáček Petr (Hrdlička Jiří), 4. Hrdlička Jiří (Landvojtovič Vít), 17. Landvojtovič Jan ml. (Klusáček Petr), 18. Landvojtovič Jan ml. (Hrdlička Jiří), 19. Klusáček Petr, 35. Landvojtovič Vít (Hrdlička Jiří) - 8. Váňa Petr, 13. Lev Lukáš, 18. Kovařík Jakub (Teplý Josef), 23. Lev Lukáš (Váňa Petr), 26. Váňa Petr (Kovařík Jakub), 30. Váňa Petr (Funda Ladislav), 36. Kovařík Jakub (Teplý Josef), 39. Jílek Miroslav
ŽK: Hrdlička Jiří, Landvojtovič Vít - Hejduk Zdeněk, Škopek Michal ČK: Klusáček Petr - 0
Hrasl Slaný: Hrdlička Jiří, Landvojtovič Jan ml., Klusáček Petr, Bardoň Lukáš, Bosca Sospedra S., Landvojtovič Vít
SKP Kolín: Jílek Miroslav, Hejduk Zdeněk, Teplý Josef, Funda Ladislav, Škopek Michal, Kovařík Jakub, Lev Lukáš, Šváb Tomáš, Váňa Petr Nejlepší hráči: Landvojtovič J. ml. (Hrasl Slaný), Lev L., Váňa P. (oba Kolín)

O1B0304 MCE Slaný - N.P.C. Kutná Hora 11 : 8 (4 : 3)

Rozhodčí: Svoboda Richard, Ježek Ondřej Diváků: 10 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 27.2.2022 Výkop: 18:00 AF: D 3/3 – H 2/5 Fair play (trestné body): D 6 – H 7                                             Branky (asistence): 10. Nykl Michal (Maroušek Jan), 11. Volf Libor (Nykl Michal), 12. Marek Matyáš (Zlata René), 18. Nykl Michal (Hnízdil Dominik), 28. Maroušek Jan (Koula Štěpán), 30. Hnízdil Dominik (Snovický Jan ml.), 31. Nykl Michal (Říčka Jiří ml.), 32. Maroušek Jan (Marek Matyáš), 33. Vlastní, 34. Koula Štěpán, 40. Snovický Jan ml. (Koula Štěpán) - 6. Král Michal (Mukařovský David), 8. Laštovka Lukáš (Kalfiřt Filip), 12. Král Michal (Mukařovský David), 21. Král Michal (Mukařovský David), 35. Pacák Martin, 36. Tuzar Lukáš (Pacák Martin), 39. Kosprd David, 40. Mukařovský David
MCE Slaný: Hnízdil Dominik, Marek Matyáš, Volf Libor, Maroušek Jan, Nykl Michal, Říčka Jiří ml., Snovický Jan ml., Zlata René, Koula Štěpán
N.P.C. Kutná Hora: Dostál Lukáš, Pacák Martin, Laštovka Lukáš, Laštovka David, Mukařovský David, Vokoun Lukáš, Král Michal, Kosprd David, Tuzar Lukáš, Kalfiřt Filip Nejlepší hráči: Nykl M. (MCE Slaný), Král M. (Kutná Hora), Hnízdil D. (MCE Slaný)