Události 11.kola

11 kolo připravilo brankové hody hned ve čtyřech utkáních. Ve šlágru kola vyhrála vedoucí příbramská Viva u třetího Brandýsku, kde hráli roli i klasické penalty. Třebusice potvrdily roli favorita u Kralup po změně stran. Na třetí místo se dostal slánská Čechie, která přestřílela Dobřichovice. Přeloučtí Mazáci měli snadnou kořist z neškodného rakovnického Atlanticu. Lídrem aktivity zůstává nadále s velkým náskokem třebusický Hink J. 58 (43+15).

Statistiky: v jedenáctém kole měly mírně navrch domácí v poměru 3 0 2, venku dokázaly naplno bodovat Třebusice v Kralupech a Příbram u Brandýsku. Urodily se hned tři dvouciferné výsledky, 12 gólů vyfasovaly Dobřichovice u Čechie, 11 branek připravila Přelouč Rakovníku a desítku inkasoval Brandýsek od Příbrami. Nejvíce branek, a to 22, padlo v duelu slánské Čechie s Dobřichovicemi. K utkáním nastoupilo celkem 86 hráčů, nejvíce jich nominovala Přelouč a slánská Čechie, po 11, nejméně, po 7, Kladno, Rakovník a Dobřichovice. Celkem bylo vstřeleno je 77 branek, vyrovnaný rekord (průměr na zápas 15,40), domácí jich vstřelili 41 (průměr na zápas 8,20), hosté se trefili 36x (průměr na zápas 7,20). Toto kolo sledovalo 140 diváků, nejvíce si jich našlo cestu do přeloučské haly, a to 50. Uděleno bylo celkem 13 žlutých karet. Jediným červeným hříšníkem byl Dvořák J. z Kladna. Nejvíce akumulovaných faulů posbírala Příbram s Rakovníkem, 12, nejslušnějším celkem v této činnosti byly Třebusice, s 5 fauly.

Třebusické PK si odváží zaslouženou výhru z Kralup, hosté stvrdili své vedení ve druhé části hry, domácí doplatili na chyby a moc toho tentokrát ani nevymysleli. V klidu a bez emocí hrané utkání začal lépe třebusický favorit, který se v 9 minutě ujal vedení Šulcem R., domácí byli směrem dopředu docela jaloví, přesto se po náhodné akci dočkali vyrovnání Vymětalíkem po čtvrthodině hry. Hosté ale velice rychle odpověděli dalšími dvěma góly ještě do přestávky, vedení jim vrátil Čížek a pojistku přidal Šerák R. Domácí ještě stihli snížit Koláčkem L. a šli tak do poločasové přestávky jen s jednobrankovým mankem. Hosté pak trpělivou hrou trestali kralupské chyby a navyšovali své vedení, ve druhé části hry stříleli branky jen hosté. Hned v úvodu se trefili Šerák M. s Hinkem a v závěrečné osmiminutovce se prosadil dvakrát Fedrhanc. Třebusice vyhrály venku již počtvrté a drží si jen dvoubodový odstup od příbramského lídra, Šerák R. zůstává 100 % v aktivitě, jen jedno kolo nevyšlo bodově Hinkovi. Kralupy zůstávají na 10 bodech osmý, jediný Vymětalík bodoval ve všech svých odehraných utkáních (vynechal 3 kola), body sbírá také Koláček L.

Slánské MCE zvládlo lépe doma přestřelku s kladenským Brazilem, dva rozdílné poločasy, penalty, kladenští nakonec doplatili na menší počet hráčů, hattricky na obou stranách. V prvním dějství byli lepším týmem hosté a také to potvrzovali i střelecky, již po 6 minutách vedli o dvě branky o které se postaral Tůma s Havlíčkem. Domácí jen marně stahovali ztrátu, první kontaktní branku vstřelil Kalous. Hosté však rychle odpověděli, Dlouhý s Nachtigalem (proměněná klasická penalta) vrátili svému celku klid. Domácí to ale nijak nerozhodilo a dokázali během tří minut třemi góly srovnat stav, trefili se Snovický, Pospíšil M. ml. a podruhé Kalous. Hosté ale dokázali ještě do poločasu dvakrát překonat domácího brankáře Pustaie, Havlíček si vystřelil hattrick. Dotahovaná skóre domácích pokračovala i ve druhé části hry, další kontaktní branka přišla od Marouška. Drama vyvrcholilo v závěrečné desetiminutovce, na Pospíšilovu vyrovnávací trefu ještě hosté odpověděli Čičmancem, ale postupně jim začali docházet síly. Domácí v závěru vstřelili tři branky a definitivně zlomili odpor svého soupeře. Obrat skóre zařídil dvěma slepenými góly Volf, v závěru si stihl zkompletovat hattrick Pospíšil M. ml. MCE se teprve druhou výhrou v soutěži trochu bodově přiblížilo k sousedům nad sebou, ale zůstává deváté, nejpilnějšími sběrateli bodů jsou Pospíšil M. ml. a Maroušek. Brazil poslední tři vystoupení nezvládl, ale drží si nadále 7 příčku, mužstvo se spoléhá na bodové přísuny Čampulky, Neumanna a Havlíčka.

Brankové hody u slánské Čechie s dobřichovickými Sokoly přinesly 22 branek a výhru hostitelského celku, domácí získali rozhodující náskok ještě do přestávky, střelecká představení Rady 6 branek a další čtyři hráči zaznamenali hattrick, hostům na body nestačilo ani 10 branek. V úvodní desetiminutovce bylo utkání celkem vyrovnané, první udeřili domácí Dandou ve 3 minutě. Hosté však brzy srovnali Radou. O minutu později ale domácím vrátil vedení Mrština, ale Rada se v té samé minutě trefil podruhé. Další vedení domácím zajistil Švácha, od 11 minuty se domácí rozjeli a čtyřmi góly během pěti minut hostům utekli o pět branek, postupně se trefili Kroutil, Náprstek, Mrština podruhé a Danda také podruhé. Hosté ale ještě v závěru poločasu zabojovali, Rada si vystřelil čistý hattrick, trefil se i Halenka. Stíhačka hostů pokračovala i v úvodu druhého poločasu, 2x se prosadil Halenka a zkompletovaným hattrickem vrátil naději svému celku. Proti byl ale domácí kanonýr Kroutil, který dvěma góly (jeden z penalty) vrátil na domácí stranu tříbrankové vedení. Hosté ale zlobili dál hlavně Rada, který přidal další tři branky, prosadil se také Černý, ale vyrovnání to nepřineslo. Domácí vždy ihned zareagovali Průchou, a hattricky si zkompletovali také Mrština s Dandou. Čechie se osmou výhrou v soutěži posunula na třetí místo tabulky a na čelo ztrácí jen tři body, Mrština s Kroutilem bodovali ve všech svých odehraných utkáních. Dobřichovice již pošesté přijely domů s dvoucifernou porážkou a uzavírají tabulku se čtyřbodovou ztrátou na MCE, má hned tři hráče, kteří bodovali ve všech svých odehraných utkáních, Janouška, Obermajera a Šlapáka, ale body to zatím nepřináší.

Příbramský lídr Viva vyhrála i na horké kladenské půdě Brandýsku, nadstandardní utkání, 4 klasické penalty (tři domácí, hosté jednu), famózní výkon příbramského gólmana Solnaře, 5 gólů domácího Houhy L. na body nestačilo, dva hattricky hostů. Utkání předních celků soutěže mělo velmi kvalitní úroveň, která se hodně přiblížila té divizní, bylo sice celkem vyhecované, ale v rámci mezí slušného chování. Hosté po celé utkání vedli, domácí sice bojovali, ale neuměli si poradit (kromě Houhy L.) s brankářem hostí. První část hry vyšla hostům na jedničku, po 11 minutách hry vedli o tři branky o které se postarali 2x Branžovský a Řezáč. Naděje domácích držel Houha, nejprve dvěma góly snížil gólové manko a v závěru poločasu si vystřelil i čistý hattrick. Hosté tak šli do poločasové přestávky s dvoubrankovým vedením, o který ale hned v úvodu druhé části hry přišli. Houha se trefil počtvrté a vyrovnávací branku si připravil Čížek. Na tahu byli opět hosté, kteří čtyřmi góly v řadě vzali hostitelskému celku definitivně vítr z plachet, Branžovský si vystřelil hattrick, Kunc se trefil hned dvakrát, druhou trefu si schoval také Kočí. Domácí to ještě nevzdávali snížili Houhou (5 trefa) a Zíkou, ale více jim soupeř nedovolil, v poslední minutě si zajistil hattrick také Kunc. Viva natáhla sérii výher na číslo devět a kraluje soutěži s dvoubodovým náskokem, Řezáč s Kočím bodovali ve všech svých odehraných utkáních. Brandýsek doma zaváhal potřetí a klesl na čtvrté místo tabulky, trojice Tesař, Kroc P. a Růžička bodovali ve všech svých odehraných utkáních.

Přeloučtí Mazáci nadělil nekompletnímu rakovnickému Atlanticu dvoucifernou porážku v podobě 11 gólů, brankostroj domácích přišel až v závěrečné osmiminutovce, kdy začali své šance lépe proměňovat, takto to byla ještě celkem milosrdná porážka hostů, Janecký se trefil 4x, hattrick si připsal Hajn. První poločas byl se strany hostitelského celku festivalem neproměněných šancí. Domácí šli sice rychle do vedení Rokytou, ale potvrzení nepřicházelo. Hosté jen se dvěma náhradníky a bez řady opor dokázalo srovnat stav po 11 minutách Doležalem. Janecký naštěstí brzy vrátil vedení domácím a další branku hosté dali sami. Velice milosrdný stav pro hosty vydržel až do přestávky. Nevýrazná koncovka domácích pokračoval i v úvodu druhé části hry, jen Hajn využil penalty k navýšení náskoku. Domácí střelci se zlepšili až v závěrečné minutách utkání, kdy zatížili konto soupeře sedmi góly, Janecký se trefil celkem třikrát, Hajn si vstřelil hattrick, v samotném závěru se mezi střelce zapsali také Cápay a Novák. Hosté jen kontrovali druhou trefou Doležala. Hosté za stavu 7:1 již rezignovali a toužebně čekali na závěrečný vysvobozující hvizd. Mazáci si vylepšili domácí bilanci na 4 0 2 a posunuli se na pátou příčku, Janecký zůstává 100 % v aktivitě, vydatně svému celku pomáhá také Vančura. Atlantic má čtvrtou porážku v řadě (tři z toho byly dvouciferné) a klesl na šesté místo, ve svých odehraných utkání bodují Beneš a Sklenka.

Střelcem kola se stal se 6 góly Rada L. z Dobřichovic. Nejlepším asistentem, nahrával celkem na 6 branek, byl Kroutil R. ze slánské Čechie.  

Historické statistiky: Svou 300 branku v 11 sezóna si vystřelil Vymětalík V. z Kralup.

čekatelé: Atlantic Rakovník – 3 výhry do stovky (10 sezóna), Viva Příbram – 1 zápas do stovky (5 sezóna), Průcha J. (Čechie Slaný) – 4 branky do dvoustovky (10 sezóna), Moravec L. (AFC Kralupy) – 7 branek do dvoustovky (13 sezóna), Mára M. (AFC Kralupy) – 3 branky do stovky (13 sezóna), Zlata R. (MCE Slaný) – 5 branek do stovky (7 sezóna), Obermajer L. (Sokol Dobřichovice) – 5 branek do stovky (3 sezóna), Tvrz P. (Atlantic Rakovník) – 12 branek do stovky (8 sezóna)

Sestava 11. kola:

Solnař M. (Příbram) 2x – Kroutil R. (Čechie Slaný) 3x, Rada L. (Dobřichovice) 2x, Janecký J. (Přelouč) 5x, Pospíšil M. ml. (MCE Slaný) 2x

O1A1101 AFC Kralupy n/Vl - PK Třebusice 2 : 7 (2 : 3)

Rozhodčí: Nejedlo Tomáš, Černý Martin Diváků: 25 Místo konání: SH Kralupy Datum konání: 20. 1. 2019 Výkop: 18:00 AF: D 3/5 – H 3/2
Branky (asistence): 16. Vymětalík Vladimír, 20. Koláček Libor (Vymětalík Vladimír) - 9. Šulc Richard (Fedrhanc Adam), 17. Čížek František (Šerák Radek), 19. Šerák Radek (Sedlák Michal), 22. Šerák Martin (Šerák Radek), 23. Hink Jaroslav (Šulc Richard), 32. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav), 39. Fedrhanc Adam (Hink Jaroslav)
AFC Kralupy n/Vl: Pospíšil Tomáš, Moravec Lukáš, Všolák Zbyněk, Koláček Libor, Vymětalík Vladimír, Koláček Tomáš, Harmáček Daniel, Karas Roman, Mára Michal
PK Třebusice: Sedlák Michal, Hink Jaroslav, Šerák Radek, Šerák Martin, Šulc Kryštof, Čížek František, Šulc Richard, Fedrhanc Adam Nejlepší hráči: Šerák R. Fedrhanc A., Hink J. (všichni Třebusice)

O1A1102 MCE Slaný - FC Brazil Kladno 9 : 7 (4 : 6)

Rozhodčí: Cílek Martin, Říha Jaroslav Diváků: 20 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 19. 1. 2019 Výkop: 19:30 AF: D 5/2 – H 4/4
Branky (asistence): 9. Kalous Lukáš (Říčka Jiří), 13. Snovický Jan (Volf Libor), 14. Pospíšil Miroslav ml. (Volf Libor), 16. Kalous Lukáš (Novotný Filip), 26. Maroušek Jan (Pospíšil Miroslav ml.), 32. Pospíšil Miroslav ml. (Nykl Michal), 34. Volf Libor (Nykl Michal), 35. Volf Libor (Snovický Jan), 37. Pospíšil Miroslav ml. - 1. Tůma Milan (Havlíček Robin), 6. Havlíček Robin (Dvořák Josef), 10. Dlouhý Pavel (Čičmanec Lukáš), 11. Nachtigal Lukáš, 18. Havlíček Robin (Dlouhý Pavel), 19. Havlíček Robin (Nachtigal Lukáš), 33. Čičmanec Lukáš (Dvořák Josef)
ŽK: Říčka Jiří - 0 ČK: 0 - Dvořák Josef
MCE Slaný: Pustai Simon, Snovický Jan, Maroušek Jan, Pospíšil Miroslav ml., Nykl Michal, Kalous Lukáš, Novotný Filip, Říčka Jiří, Volf Libor
FC Brazil Kladno: Obrcián Lukáš, Dvořák Josef, Dlouhý Pavel, Nachtigal Lukáš, Havlíček Robin, Čičmanec Lukáš, Tůma Milan Nejlepší hráči: Pospíšil M. ml. (MCE Sl), Havlíček R. (Kladno), Pustai S. (MCE Sl)

O1A1103 R. S. C. Čechie Slaný - Sokol Dobřichovice 12 : 10 (7 : 4)

Rozhodčí: Bázler Jiří, Svoboda Richard Diváků: 20 Místo konání: SH BIOS Slaný Datum konání: 20. 1. 2019 Výkop: 14:00 AF: D 4/3 – H 5/5
Branky (asistence): 3. Danda Lukáš (Kroutil Radovan), 6. Mrština Bohumil (Kroutil Radovan), 7. Švásta Ondřej (Kroutil Radovan), 11. Kroutil Radovan (Průcha Josef), 12. Náprstek Radek (Jiránek Jakub), 14. Mrština Bohumil (Kroutil Radovan), 16. Danda Lukáš (Švásta Ondřej), 26. Kroutil Radovan, 27. Kroutil Radovan (Průcha Josef), 29. Průcha Josef (Kroutil Radovan), 34. Mrština Bohumil (Kroutil Radovan), 37. Danda Lukáš (Mrština Bohumil) - 5. Rada Jan (Onderka Adam), 6. Rada Jan (Geissler Jiří), 17. Rada Jan, 18. Halenka Jakub, 23. Halenka Jakub (Černý Daniel), 24. Halenka Jakub (Rada Jan), 27. Rada Jan (Onderka Adam), 30. Černý Daniel, 31. Rada Jan (Plzák Michal), 39. Rada Jan (Onderka Adam)
ŽK: Švásta Ondřej - Biederman Marcel, Plzák Michal
R. S. C. Čechie Slaný: Křivánek Radim, Mrština Bohumil, Kroutil Radovan, Švásta Ondřej, Jiránek Jakub, Průcha Josef, Moravec Rudolf, Náprstek Radek, Tylšar Ondřej, Volgner Petr, Danda Lukáš
Sokol Dobřichovice: Geissler Jiří, Onderka Adam, Černý Daniel, Rada Lukáš, Biederman Marcel, Halenka Jakub, Plzák Michal Nejlepší hráči: Kroutil R. (Čechie Sl), Rada L. (Dobřichovice), Mrština B. (Čechie Sl)

O1A1104 Futsal Club Brandýsek - FK VIVA Příbram 7 : 10 (3 : 5)

Rozhodčí: Laštovička Stanislav, Čikara Petr Diváků: 25 Místo konání: SH Kladno Datum konání: 19. 1. 2019 Výkop: 19:15 AF: D 3/6 – H 7/5
Branky (asistence): 14. Houha Lukáš, 15. Houha Lukáš (Růžička Jiří), 19. Houha Lukáš, 21. Houha Lukáš, 24. Čížek David (Kroc Patrik), 28. Houha Lukáš, 36. Zíka Jan (Čížek David) - 3. Branžovský Marek (Drašnar Ondřej), 7. Branžovský Marek (Řezáč Filip), 11. Řezáč Filip, 16. Kočí Aleš, 17. Řezáč Filip (Kočí Aleš), 26. Branžovský Marek (Kočí Aleš), 27. Kunc Luboš, 34. Kočí Aleš (Branžovský Marek), 36. Kunc Luboš (Řezáč Filip), 40. Kunc Luboš
ŽK: Grubner Jan, Houha Lukáš - Solnař Martin, Zykán Jan, Branžovský Marek, Řezáč Filip
Futsal Club Brandýsek: Grubner Jan, Kroc Patrik, Kroc Lukáš, Čížek David, Houha Lukáš, Toman Matěj, Růžička Jiří, Zíka Jan
FK VIVA Příbram: Solnař Martin, Zykán Jan, Hausleitner Jakub, Drašnar Ondřej, Trefný Josef, Branžovský Marek, Řezáč Filip, Kočí Aleš, Kunc Luboš Nejlepší hráči: Solnař M. (Příbram), Houha L. (Brandýsek), Kunc L. (Příbram)

O1A1105 FC Mazáci Přelouč - TJTZ Atlantic Rakovník 11 : 2 (3 : 1)

Rozhodčí: Vala Luboš, Pivoňka Petr Diváků: 50 Místo konání: SH Přelouč Datum konání: 19. 1. 2019 Výkop: 19:30 AF: D 4/5 – H 6/6
Branky (asistence): 4. Rokyta Vojtěch (Hajn David), 13. Janecký Josef (Novák Jakub), 15. vlastní, 26. Hajn David, 32. Janecký Josef (Březina Milan), 33. Hajn David, 34. Hajn David, 36. Janecký Josef (Březina Milan), 38. Janecký Josef (Březina Milan), 39. Cápay Libor, 40. Novák Jakub (Janecký Josef) - 11. Doležal Adam (Sýkora Tomáš), 38. Doležal Adam (Tvrz Petr)
ŽK: Pokorný Jan - Medřický Martin, Karnafel Matuš
FC Mazáci Přelouč: Záruba Marek, Hajn David, Novák Jakub, Březina Milan, Pokorný Jan, Jedlička Martin, Dlask Daniel, Šimon Jakub, Janecký Josef, Cápay Libor, Rokyta Vojtěch
TJTZ Atlantic Rakovník: Řepka Zdeněk, Doležal Adam, Medřický Martin, Karnafel Matuš, Hamouz Robert, Tvrz Petr, Sýkora Tomáš Nejlepší hráči: Janecký J. (Přelouč), Doležal A. (Rakovník), Březina M. (Přelouč)